ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 27.04.2024, 05:53
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Липень » 10 » Розпочалась друга оздоровча зміна в таборі «Світанок»
14:14
Розпочалась друга оздоровча зміна в таборі «Світанок»

   Один із найкращих видів відпочинку для дітей, як правило, пропонують оздоровчі табори, де кожен вільно почуває себе в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних культурно-спортивних заходах, загартовується, цікаво та з користю проводить час.
   Є на Ізяславщині у селі Білогородка чудовий оздоровчий заклад «Світанок» відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації. З нетерпінням дітвора та молодь чекають завершення шкільного навчання, аби потрапити туди, щоб знову зустрітись зі своїми друзями та наповнити літо новими незабутніми враженнями.
   07 липня у «Світанку» відбулося відкриття другої табірної зміни. На свято завітали: завідувач сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Віталій Ткачук, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації  Віктор Кучерук, головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Лариса Сологуб та Людмила Крюкова.
   Розпочався захід із святкової лінійки, яка зібрала на центральному майданчику табору 89 «світанківців» із Ізяславського району, Ганопільської  та Понінківської об’єднаних територіальних громад. Кожен із 3 загонів – представили свою назву та гасло. А потім, під звуки Державного Гімну України було піднято Державний Прапор.
   Вітаючи усіх присутніх на заході, гості побажали дітям приємного та активного відпочинку, зміцнення здоров’я та незабутніх вражень, а працівникам табору - нових творчих здобутків, ентузіазму і натхнення у роботі.
   Продовженням святкового дійства став танцювальний флеш-моб, на якому юні таланти разом зі своїми вихователями демонстрували отримані в таборі танцювальні навики, подарувавши усім море посмішок та позитиву.

Фотогалерея та відеоматеріали

Переглядів: 344 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0