ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 27.04.2024, 05:29
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Червень » 16 » Розпочала роботу перша зміна дитячого оздоровчого табору «Світанок» на Ізяславщині
12:49
Розпочала роботу перша зміна дитячого оздоровчого табору «Світанок» на Ізяславщині

   13 червня відбулося урочисте відкриття першої табірної зміни в дитячому оздоровчому таборі «Світанок» (с.Білогородка) відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської районної державної адміністрації.
   Привітати дітей з найкращими побажаннями завітали: перший заступник голови районної державної адміністрації Павло Ковальчук, керуючий справами виконавчого апарату  районної ради Леся Божко, начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Валентина Пилипчук спільно зі своїми працівниками, головний лікар Ізясласького районного центру первинної медико-санітарної допомоги Сергій Літвінчук, настоятель місцевого храму Української Православної Церкви Київський патріархат о. Димитрій Ваврік, представники місцевих засобів масової інформації, батьки, тощо.
   Під час урочистої  лінійки гості звернулись до дітей та працівників  табору, його гостей, із найщирішими побажанням приємного та  активного відпочинку, зміцнення здоров’я та набуття незабутніх вражень.
   Як і годиться до свята, окрім гарних привітань та побажань, у цей день діти отримали й чудові подарунки - набори спортивного інвентарю, комплекти настільних ігор, іграшки, тощо.
Організаторами літнього оздоровлення зроблено все для того, щоб діяльність табору була  побудована таким чином, аби кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії, вечори відпочинку та тематичні вечори проявити себе в різноманітних напрямках, які, в свою чергу, є продовженням навчального та виховного процесу шкільної програми.
   За командою начальника дитячого оздоровчого табору Віктора Личика було урочисто піднято Державний Прапор України.
   Під час святкового дійства працівниками табору та дітьми було виконано ряд пісень про Україну та влаштовано великий танцювальний флеш-моб, який було підготовлено за перші дні  роботи оздоровчого табору.
Отець Димитрій звершив молитву за здоров’я всіх дітей та працівників табору «Світанок».
На завершення офіційної частини вихованці оздоровчого табору подякували гостям за візит та подарунки.
Святковим подарунком для колективу табору став виступ духового оркестру Христівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
   За словами директора табору Віктора Личка протягом зміни у таборі відпочинуть та оздоровляться понад 80 дітей із Ізяславського, Білогірського Полонського, Теофіпольського району, Полонської, Ленковецької, Ганопільської оюєднаних територіальних громад.  Кращі майбутні та діючі педагогічні працівники стануть для хлопчиків та дівчаток вихователями і друзями. Як і завжди   на дітей чекають цікаві та захоплюючі подорожі, зустрічі , ігри, змагання, цікаві враження, нові друзі і звичайно гарний настрій.  

Фотогалерея та відеоматеріали

Переглядів: 395 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0