ГоловнаРеєстраціяВхід Вт, 23.04.2024, 12:24
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Лютий » 17 » "Роль сім'ї у вихованні та навчанні дітей з особливими освітніми потребами"
10:35
"Роль сім'ї у вихованні та навчанні дітей з особливими освітніми потребами"

   15 лютого психолого-медико-педагогічною консультацією було проведено зустріч з батьками  на тему: «Роль сімї у вихованні та навчанні дітей з особливими освітніми потребами».

   Мета зустрічі: згуртувати батьків, сприяти становленню батьківської компетентності з проблеми особливості виховання та навчання дітей з особливими освітніми потребами у сім’ї, формування співпраці з батьками дітей з особливими освітніми потребами, формувати вміння долати бар’єри в спілкуванні, розкривати механізми співпраці, діяти, як трикутник партнерства – педагоги – батьки – діти.

   Учасниками зустрічі були завідувач ПМПК С. Гнатюк, консультант ПМПК О. Бондарук, вчитель-логопед логопедичного пункту ЗОШ №1 Л. Ярославська  та батьки дітей (10 чоловік).

   Зустріч та знайомство з батьками розпочалося з вправи «Квітка-тест» (квітка кольорів), яка викликала позитивний настрій до зустрічі. Батьки приймали активну участь в обговоренні теми зустрічі, висловлювали свої думки щодо поняття «особливі діти», ділилися своїми проблемами, проблемами в навчанні дітей, отримали практичні рекомендації спеціалістів ПМПК та вчителя-логопеда. Познайомилися з іграми, які можна проводити в домашніх умовах для розвитку дітей та спробували і самі стати учасниками ігор, що викликало неабиякий інтерес з боку батьків. На закінчення зустрічі батькам була запропонована релаксаційна вправа: «На галявині».

   Приємно відмітити, що після закінчення релаксації учасники зустрічі забули про те, що треба поспішати, що вдома чекають справи. Спокійні, з  позитивним настроєм і побажанням подальших спілкувань закінчилась зустріч. Сподіваємось, що наша зустріч з батьками залишить свій слід і допоможе у вирішенні проблем.

Зустріч з батьками підготувала та провела консультант ПМПК Бондарук О. В.

Переглядів: 350 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0