ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 29.03.2024, 06:40
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Червень » 21 » Робота з пришкільними таборами
14:14
Робота з пришкільними таборами

   Ось і прийшло довгоочікуване літо,а з ним і канікули — пора відпочинку-пора, коли можна відпочити від шкільних клопотів. У цьому році  колектив Будинку творчості організував так,що кожен день зустрічей з учнями пришкільних таборів під різноманітною тематикою.

   Розпочалася робота з таборами під девізом «ДЕНЬ СОНЦЯ» для дітей  ЗОШ І-ІІІ ст..№1.Було проведено багато вікторин ,ігор. Діти розгадували ребуси,загадки, пов’язані  з тематикою літа, сонця,відпочинку.

   Традиційно колектив Будинку творчості дітей та юнацтва разом з вихованцями приготував велику концертну програму до Дня захисту дітей,на яку завітали учні шкіл міста.

    Вихованці гуртка «Рівний-рівному» приготували пізнавально-ігрову програму «РУКАВИЧКА», яка була пов’язана з правилами дорожнього руху. Діти мали змогу повторити та вивчити в процесі гри та вікторин правила дорожнього руху.

   Незважаючи на дощ,керівник туристичного гуртка Герасимчук В.В. разом зі своїми вихованцями провів  ДЕНЬ ТУРИЗМУ 8 червня. Діти мали змогу навчитись в’язати вузли, наводити переправи,складати системи, складати і розкладати палатки.
Цікаво пройшов День сміху в Будинку творчості. Представники шкільних команд підготували гумористичну казку. 
Також діти прийняли участь в гумористичних вікторинах,конкурсах та естафетах.
   13  червня  вихованці  гуртка “Рівний рівному» приготували разом зі своїм керівником Крюковою Г.Л. цікаву пізнавальну програму «Рожеві окуляри». Під час цієї програми дітям запропонували  у формі гри застосувати знання з правознавства. Також у цей день для учнів міських шкіл був проведений екологічний квест «Охороняй довкілля»,який підготувала керівник екологічного гуртка Демкіна В.М.

Весело пройшов День гри 14 червня для учнів шкіл міста та вихованців гуртків БТДЮ. Всі вони в цей день мали змогу погратись на різноманітному спортивному знарядді завдяки вчителю Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст.. №1 Савчук Н.П.,яка організувала таке свято розваг.

   З концертною програмою «Веселий щебет дитинства» завітали 14 червня вихованці Ізяславського районного Будинку творчості дітей та юнацтва до оздоровчого табору «Світанок».Доброзичливо та щирими оплесками зустрічали діти та дорослі виступи вихованців вокального гуртка ( кер. Бухонко А.А.) та хореографічного колективу «Престиж» (кер. Онищук Л.П.).

   Ну і на завершення роботи пришкільних таборів керівники Будинку творчості  Кук О.С., Фіялко О.В, та Демкіна В.П. приготували і провели для дітей цікаві майстер-класи з паперопластики, орігамі, бісероплетіння та роботи з природніми матеріалами. Під час МК дітей навчили навичкам роботи з різноманітними матеріалами,а  на завершення майстер-класів учні ще й виготовили невеличкі сувеніри власноруч,застосувавши на практиці отримані знання.

   Відгукнувся колектив БТДЮ і на прохання педагогічного колективу Теліженецької ЗОШ І-ІІ ст. допомогти в організації та проведенні випускного вечора в 9 класі. Був підготовлений культорганізатором Будинку творчості Комлєвою С. І. сценарій святкового вечора , а солісти вокального гуртка Марія Орлова,Даша Біляєва, Жанна Демкіна та їх керівник Бухонко А.А заспівали багато пісень ,які присвятили випускникам,їх батькам, вчителям, шкільним рокам.,створивши цим затишну родинну атмосферу в урочистому залі. Це свято пройшло 15 червня 2017 року.

  «Ангели в білих халатах» – так назвали  святковий захід ,який приготував колектив Ізяславського районного Будинку творчості дітей та юнацтва до Дня медичних працівників . 16 червня у Будинку творчості вітали всіх ,хто причетний до однієї з найважливіших справ на Землі – охорони та збереження здоров я людей. Зі  святкової  сцени  лунало безліч теплих і щирих слів  на  адресу медичних працівників,а святковий настрій на сцені створили педагоги та вихованці Ізяславського районного Будинку творчості дітей та юнацтва , а також вчителі міських шкіл Ірина Астапенко, Людмила Грубіян та Наталія Бабійчук.

Фотогалерея

Переглядів: 244 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0