ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 18.04.2024, 23:43
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Березень » 20 » Районний турнір з баскетболу 17.03.2017 року
09:18
Районний турнір з баскетболу 17.03.2017 року

   17  березня 2017 року в с. Кунів  на базі Кунівської  ЗОШ І-ІІІст. відбувся районний турнір з баскетболу. Організаторами турніру виступив сектор молоді та спорту відділу  освіти, молоді та спорту Ізяславської райдержадміністрації. Традиційно вже п’ятий рік поспіль до с. Кунів приїжджають колективи з різних куточків району, цьогоріч завітали гості із міста Ізяслава:  учні НВК №2  та збірна команда вчителів фізичної культури.

   До учасників змагань з вітальними словами звернулися завідувач сектору молоді та спорту Ткачук Віталій Олексійович та директор Кунівської ЗОШ І-ІІІ ст. Карчевська Лариса Григорівна.  Вони привітали всіх учасників, побажавши усім міцного здоров’я, мирного неба, хорошої гри, вагомих досягнень як у спорті, так і в повсякденному житті. Але все ж таки головним лозунгом змагань є олімпійський принцип: «Перемога – не головне, набагато важливіше – дружні відносини, обмін досвідом та підвищення майстерності».

   Далі розпочались змагання. Усі матчі проходили на одному диханні з посмішкою на устах і в дружній атмосфері. Учасники змагань отримали прекрасну можливість зустрітися один з одним як на спортивному майданчику, так і поспілкуватися поза ним. Попри це, боротьба за перемогу була наполегливою та завзятою і ніхто не хотів поступатися.

 

   Команди-призери отримали грамоти від сектору молоді та спорту та баскетбольний мяч,  а переможці турніру до наступного року будуть володіти перехідним кубком!

 

   Гравці усіх команд-учасниць висловили вдячність організаторам за теплий прийом, прекрасний зал, грамотне і безкомпромісне суддівство. Час змагань пролетів швидко, щільний графік ігор, спілкування старих друзів, роздуми про плани та перспективи... Як завжди розлучалися із сумом і теплими словами побажання добра і здоров'я.

 

Фотогалерея

Переглядів: 318 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0