ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 18:34
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2016 » Грудень » 16 » Районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017»
11:04
Районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017»

         Традиційний конкурс педагогічної майстерності – одна з найяскравіших подій в районі. Сьогодення вимагає від кожного вчителя відповідальності, відмови від шаблонних форм і методів роботи, уміння творчо будувати навчально-виховний процес. Головне – вчитель має бути творчою особистістю. І участь у конкурсі «Вчитель року» дає можливість, а точніше, шанс заявити про себе як про фахово компетентну, творчу особистість, яка сміливо й впевнено йде на професійний ринг. Його переможці – безумовні «зірки». Конкурс, як прожектор, висвітлює «нові землі» й особистості.  І щороку їх знання, вміння, творчість, наполегливість не залишаються не поміченими.

14 грудня 2016 року на базі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей» проведено  районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017», в якому взяли участь 11 педпрацівників.  Цьогорічне змагання відбулося у чотирьох номінаціях: «Музичне мистецтво», «Біологія», «Інформатика» та «Початкова освіта».

      В  день конкурсу учасники мали можливість взяти участь у таких конкурсних випробуваннях як: представлення власного досвіду роботи, тестування з фахової майстерності та провести майстер-клас.

       Конкурс був нелегким, вимагав багато зусиль, уміння й натхнення. І , що дуже важливо, гармонії між розумом і волею. Та ще важче було членам журі визначити кращих із кращих. Бо для кожного з них школа – це життя, а вчительський талант – це насамперед, покликання і невтомна праця.

     За результатами двох турів Конкурсу, членами журі, було визначено переможців та лауреатів у кожній номінації.

Освітяни Ізяславщини вітають переможців конкурсу:

в номінації «Музичне мистецтво» Міщук Наталію Григорівну – вчителя музичного мистецтва Ріпківського НВК «ЗОШ І-ІІІст.д/сад»;

в номінації «Біологія» Придачук Любов Олексіївну - вчителя біології  Радошівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

в номінації «Початкова освіта» Демчук Тетяну Олександрівну – вчителя початкових класів Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІст.№ 2, ліцей»;

в номінації "Інформатика" Задворного Олексія Костянтиновича - вчителя інформатики Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІст.№5,гімназія».

Шана і подяка лауреатам Конкурсу:

В номінації « Музичне мистецтво» Левчуку Руслану Миколайовичу. – вчителю музичного мистецтва Мокрецького НВК «ЗОШ І-ІІст.д/сад».

В номінації «Біологія» Дячук Оксані Анатоліївні - вчителю біології Михнівської  ЗОШ I-III ст., Кравченко Оксані Леонідівні - вчителю  біології  Васьковецького НВК «ЗОШ І-ІІст.д/сад».

В номінації «Інформатика» Вишняку Максиму Леонідовичу - вчителю інформатики Кунівської ЗОШ І-ІІІ ст., Гримаку Костянтину Васильовичу вчителю інформатики  Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст.№1.

В номінації «Початкова освіта» Холодович Людмилі Миколаївні - вчителю початкових класів  Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст.№1, Грабовській Наталії  Іванівні -вчителю початкових класів   Ізяславської ЗОШ І-ІІ ст.№4.

Відділ освіти, молоді та спорту, районний методичний кабінет сподіваються, що учасники конкурсу не зупинятимуться на досягнутому, а ще неодноразово проявлять себе в таких та інших освітянських конкурсах, бо серед учасників сьогоднішнього конкурсу не було людей випадкових.

Шановні колеги, учасники конкурсу! Зичимо переможцям, лауреатам та учасникам районного етапу конкурсу невичерпної енергії, оптимізму, сили у виконанні почесної місії – творіння добра, виховання обдарованої особистості, поширення знань і професіоналізму!

                                               Румянцева О.В.- завідувач Ізяславським  райметодкабінетом.

 
Переглядів: 285 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0