ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 07:59
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Квітень » 3 » Проведено Кубок району з волейболу серед дівчат, присвячений 95 річниці утворення Ізяславського району
09:51
Проведено Кубок району з волейболу серед дівчат, присвячений 95 річниці утворення Ізяславського району

В нашому районі стало уже доброю традицією проводити різні види змагань для забезпечення оптимальної рухової активності різних вікових груп населення.

30 березня 2018 року на базі НВК № 5, за ініціативи сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської райдержадміністрації, було організовано та проведено Кубок району з волейболу серед дівчат, присвячений 95 річниці утворення Ізяславського району.

У змаганнях взяли участь випускники, учні старших класів навчальних закладів та молодь міста, які сформували 4 збірні команди.

Відкриття Кубку розпочалося з шикування команд. З привітальним словом та побажанням гарної гри перед початком змагань виступив завідувач сектором молоді та спорту Віталій Ткачук.

Дівчата, хоч і не є сильнішою половиною  людства, але  виявили свій спортивний характер та наполегливість. Юні спортсменки  показали велич Ізяславського району. Майстерність, командний дух, жага до перемоги спостерігались у кожній грі, у кожній ігровій сутичці, чергове набране очко командами виражалось хвилею позитивних емоцій не тільки гравців, а й тренерів. Кожне втрачене очко приводило до розчарування, суму, іноді навіть до сліз, але змушувало збиратись у своїх силах і рухатись вперед, боротись за перемогу. Надзвичайно приємно було спостерігати, як молодь переймає досвід  старших учасників, оцінює все, до найменших дрібниць. Випускники шкіл, хоч і не здобули перемогу в змаганнях, проте показали юним спортсменкам справжню боротьбу, спортивний дух та зібраність команди, яка знає свою справу.

У підсумку змагань третє місце посіла команда випускників ЗОШ №1, друге місце посіли спортсмени команди НВК №5, а на першу сходинку піднялись спортсмени команди ДЮСШ.

По завершенню змагань переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та кубками відділу освіти, молоді та спорту. Церемонію нагородження проводив спеціаліст сектору молоді та спорту Пирогівська Ірина, яка також брала участь у змаганнях та показала гарний приклад для наслідування нашій молоді.

Вітаємо наших спортсменів з достойним виступом та перемогою!

Фотогалерея

Переглядів: 364 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0