ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 05:24
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Лютий » 6 » Проведено Кубок Ізяславського району з волейболу серед чоловіків, присвячений 95 річниці утворення Ізяславського району
11:05
Проведено Кубок Ізяславського району з волейболу серед чоловіків, присвячений 95 річниці утворення Ізяславського району

   4 лютого 2018 року в м. Ізяслав за ініціативи сектору молоді та спорту спільно з Ізяславською ДЮСШ було організовано та проведено Кубок Ізяславського району з волейболу серед чоловіків, присвячений 95 річниці утворення Ізяславського району.

   В змаганнях взяли участь 7 команд, які були поділені на 2 групи: А і Б. До групи А входили команди м.Ізяслава, с.Мислятина, м.Шепетівки та Ізяславської дитячо – юнацьої спортивної школи; до групи Б - м.Славути, с.Клубівки та с.Михніва. Змагання проходили у двох спортивних залах, де учасники виборювали право змагатися у фіналі. Суддівство забезпечили головний суддя змагань  Дукач Д.В., суддя Дишкант В.М., Кукуріка О.В., секретар Пирогівська І.А.

   В обох групах змагання були цікавими та непередбачуваними, адже кожна команда прагнули перемогти. Як з першої, так і з другої групи команди – переможці зустрінуться у фінальних змаганнях за 1-2 місце, решта - будуть грати за 3-4 місце.

   Відповідно у фінальній частині змагань за 3 місце боролися команди  с.Васьківці та с. Мислятина, за 1 місце – команди м. Ізяслава та м.Славути. Наші спортсмени показали хороший рівень гри, високу майстерність та велике бажання до перемоги. Головний поєдинок кубку повністю виправдав себе, втішивши глядачів інтригою та високою напругою.

   У підсумку змагань ІІІ місце посіла команда с.Васьковець, ІІ місце посіли спортсмени команди м.Славути, а на першу сходинку піднялись спортсмени м.Ізяслава.

   За кілька хвилин відбулася церемонія нагородження, упродовж якої найсильніші отримували з рук спеціаліста сектору молоді та спорту Пирогівської Ірини грамоти та кубки відділу освіти, молоді та спорту. Кубок завершився пам’ятними фото.

   Вітаємо наших спортсменів з достойним виступом та перемогою!

Фотогалерея

Переглядів: 358 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0