ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 21:03
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Квітень » 26 » Проведення триденних польових занять з учнями 11 класів
14:59
Проведення триденних польових занять з учнями 11 класів

   Відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту №21-н від 24.01.2017 р. «Про проведення триденних польових занять з учнями 11 класів» з 24 по 26 квітня проводяться польові збори з учнями 11 класів загальноосвітніх закладів району. Навчально-польові збори  проводяться з метою формування  готовності молоді до захисту Батьківщини та дій в умовах надзвичайних ситуацій, практичного закріплення знань і навичок з предмета «Захист Вітчизни». Такі збори є своєрідним екзаменом на вправність та мужність для старшокласника.

   25 квітня спільно з Ізяславським районним військовим комісаріатом з учнями 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ст. були проведені заняття з вогневої підготовки. Понад 120 юнаків закріплювали знання із стрільби з автомата Калашнікова на базі в/ч А-1358 у с. Цвітоха Славутського району. Перед виїздом відбулось шикування школярів на території РВК для проведення інструктажу з правил безпеки під час занять з вогневої підготовки.

   Приїхавши на територію військової частини, для додаткового захисту учасники занять отримали каски та бронежилети. Юнаки відпрацьовували вправи зі зброєю, удосконалювали вміння самозахисту, розбирали і збирали автомат Калашникова. Усі навчально-показові вправи виконувались під керівництвом військового комісару Ізяславського РВК Царука С.В.

   Учні успішно склали навчальні нормативи та  за результатами навчально-польових зборів отримали оцінки з предмету «Захист Вітчизни». Юнаки залишали військову частину втомлені від активно проведеного дня, але в гарному та піднесеному настрої.

   Відділ освіти, молоді та спорту висловлює подяку військовому комісару Ізяславського районного військового комісаріату Царуку С.В. за допомогу та активну участь в організації та проведенні занять з вогневої підготовки школярів.

Переглядів: 345 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0