ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 18.04.2024, 21:34
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Січень » 24 » Проведення обласного конкурсу – огляду «Олімпійський куточок»
14:19
Проведення обласного конкурсу – огляду «Олімпійський куточок»

Окрім звичних уроків фізичної культури, занять футболом, волейболом, легкою атлетикою та іншими олімпійськими й неолімпійськими видами спорту, для учнівської молоді дуже важливо більше дізнаватися про історію спортивних досягнень своєї країни, знайомитися з принципами «Fair play» (чесна гра) і мати доступ до літератури, котра про це розповідає.
Згідно Положення про проведення обласного конкурсу – огляду «Олімпійський куточок», з метою розвитку олімпійського руху в районі, та пропаганди здорового способу життя, з 10 по 22 січня 2018 року було проведено конкурс – огляд «Олімпійський куточок» серед навчальних закладів Ізяславського району.
Для участі в конкурсі учасникам потрібно було облаштувати в своєму навчальному закладі «Олімпійський куточок», до складу якого бажано щоб увійшли: стенди з літературою та плакатами на олімпійську тематику; нагороди, здобуті спортсменами закладу; стенди, що відображають спортивне життя, активне дозвілля закладу, вказати можливу наявність кабінету олімпійської освіти, музейної кімнати спортивної слави тощо, та подати фото з коротким описом експозиції «Олімпійського куточка» в електронній формі.
За підсумками журі, до складу якого входять спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту, перемогу здобув Борисівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..- д/с» (фото додаються), другу сходинку посів Ріпківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..- д/с», третю сходинку розділили Ліщанська ЗОШ І-ІІІ ст.. та Ізяславський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..№2, ліцей».
Переможці конкурсу в своїй роботі зуміли найкраще продемонструвати ефективність використання літератури та плакатів, відобразити спортивне життя та здобутки своєї школи, тим самим на власному прикладі продемонстрували всім захоплюючий світ спорту зі всіма його перемогами та рекордами. 
В підсумку можна відмітити, що створення Олімпійського куточка в закладі дає поштовх та сприяє підвищенню інтересу до занять різними видами спорту учнів школи, залученню їх до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

Переглядів: 399 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0