ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 04:09
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Вересень » 29 » Працівники галузі освіти району відзначили професійне свято
07:42
Працівники галузі освіти району відзначили професійне свято

   28 вересня педагогічні працівники Ізяславського  району   зібралися у концертній залі Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка», щоб відзначити професійне свято – День працівників освіти. Котрий рік поспіль осінь стала часом підбиття підсумків роботи  вчителів шкіл, вихователів дошкільних закладів та всіх працівників освітньої галузі.
   Свято разом з усіма освітянами Ізяславсщини зустріли голва районної державної адміністрації Борис Яцков, голова районної ради Сергій Шлегель,   заступник голови районної державної адміністрації Володимир Левченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Валентина Пилипчук, Ізяславський міський голова Валентина Корнійчук, голова профспілки працівників закладів освіти Ірина Кушнірук.
   Вітаючи освітян району вони зазначили, що, мабуть, жодне професійне свято не відлунюється у людській душі так чисто і дзвінко, як День працівників освіти.
   «Це – дійсно такий час, коли просто необхідно відкласти різні справи, аби привітати вас, дорогі освітяни, і від усього серця подякувати за самовіддану працю, за ту велику любов і тепло ваших сердець, які свого часу відчув кожен із нас. Без тієї любові і тепла, ми просто не мали б таких особистостей, якими гордиться наш край і вся Україна», – підкреслив у своєму вітальному слові Борис Яцков.
    До теплих слів привітань долучився також голова районної ради Сергій Шлегель, який побажав педагогам міцного здоров`я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та висловив щиру вдячність за тяжку і сумлінну працю. «Я пишаюся тим, що наші вчителі є надзвичайно ерудованими, освіченими, абсолютно безкорисливими, вони, забуваючи про власні інтереси, піклуються про наших дітей, приймаючи на себе всю відповідальність у разі батьківських невдач», - сказав Сергій Вадимович.
Зі словами вдячності звернулася до своїх колег начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентина Пилипчук. Побажала їм терпіння та успіхів у всіх починаннях.
   Ізяславський міський голова Валентина Корнійчук побажала освітянам довгих і щасливих років життя та поповнення на професійній ниві вагомими здобутками.
   Також колег привітала голова райкому профспілки працівників освіти району Ірина Кушнірук.
   З нагоди професійного свята групі освітян Ізяславщини було вручено відзнаки районної державної адміністрації, районної ради, Ізяславської міської ради, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. 
   Святковий настрій освітянам району подарували кращі творчі колективи та солісти Ізяславського району. 

Фотогалерея та відеоматеріали

Переглядів: 495 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0