ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 12:59
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Квітень » 6 » Повага до пам’яті рідного краю - запорука нашого майбутнього
13:13
Повага до пам’яті рідного краю - запорука нашого майбутнього

   27-28 березня група педагогів-організаторів та лідерів районного учнівського самоврядування за ініціативи методиста Будинку творчості Хмиз Л.І. відвідали славетне древнє місто Кам’янець -Подільський. Це загадкове місто на камені, початок заснування якого сягає у сиву давнину. Ця неприступна фортеця вабить багатьох своєю таємничістю.

   Відвідавши місто-легенду,  жоден з учнів та педагогів не залишився байдужим до історії рідного Поділля.       Два дні екскурсій промайнули як одна мить. Назавжди у пам’яті залишаться: Старий замок, який входить в список 7 чудес України;  Кафедральний костел; унікальний витвір природи – каньйон річки Смотрич; найдавніша інженерна споруда в Україні – замковий міст; зачарували  роботи подільський майстрів, розміщені у галереї мистецтв. Побували в ратуші, будівлі міського самоврядування ХУ-ХУІІІ ст.. Сьогодні в приміщенні Ратуші діють три експозиції: «Історія Магдебурзького права на Поділлі», «Історія грошей» і «Суд у середньовічному Кам’янці». Приємно були вражені побачивши старовинні монети знайдені на території нашого району в с. Білогородка.

   З любов’ю та душевним теплом, по-родинному зустрічав нас Кам’янець-Подільський. Забезпечили смачним обідом працівники педагогічного університету  ім. І. Огієнка, комфортні умови проживання надала школа-інтернат з поглибленим вивченням іноземних мов та інформатики «Славутинка».

   Кожен із вдячністю  покидав мальовничий куточок Поділля,  впевнений в тому, ніколи не буде байдужим до історії рідного краю, із бажанням повернутися знову до міста Кам’янець - Подільського.

 

Лідер районної ради учнівського  самоврядування,

учениця 10-Б класу  Ізяславського НВК №2

Палига Ілліна

За матеріалами районного Будинку творчості дітей та юнацтва

Фотогалерея

Переглядів: 502 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0