ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 19.04.2024, 20:32
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Червень » 5 » Перший тиждень відпочинку у пришкільних таборах з денним перебуванням Ізяславського району
08:10
Перший тиждень відпочинку у пришкільних таборах з денним перебуванням Ізяславського району

Непомітно пролетів ще один навчальний рік. Розпочалися довгоочікувані канікули. Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, друзів, різноманітних розваг.

Традиційно в травні стартувала оздоровча кампанія «ЛІТО – 2018».

29 травня розпочали свою роботу пришкільні табори з денним перебуванням. У кожному таборі школярі поєднують відпочинок з розважальними та пізнавальними заходами. Цього року діють такі пришкільні табори відпочинку:

на базі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, ліцей» ім. О. Кушнірука функціонує табір «Світанок»  спортивного профілю, при Ізяславському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 ім. О. Онищука, гімназія» - англійський мовний табір «Промінь» із залученням у період із 06 по 12 червня волонтера із Великобританії Джосефа Вільямса, на базі Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 – табір культурно-масового спрямування «Сонечко», на базі Поліської ЗОШ І-ІІ ст. функціонує табір «Світанок» спортивно-туристського спрямування.

Вже промайнув перший тиждень роботи пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням. Відповідно до плану роботи, кожний день проходить по – особливому цікаво, змістовно, має свою мету та завдання. Пропонуємо короткий огляд проходження відпочинку дітей у пришкільних таборах нашого району з 29 травня по 1 червня 2018 року.

У перший день роботи пришкільних таборів (29 травня)  відбулося урочисте відкриття таборів, були проведені святкові лінійки та різноманітні культурно-масові заходи, де діти гарно співали, весело танцювали та майстерно читали вірші.

У другий день (30 травня) було проведено велопробіг вулицями рідного міста під гаслом «З Україною в серці» за маршрутом «центр міста Ізяслав – зона відпочинку по вулиці Військовій». Для тих, хто був без велосипедів, було організовано перевезення автобусами до зони відпочинку. На місці відпочинку вихователі та педагоги – організатори проводили з дітьми цікаві ігри, конкурси та бесіди на різну тематику. Найбільш цікавим для юних відпочивальників було облаштування мангалів та проведення часу біля вогню, де діти мали можливість посмажити ковбаски та сало. Під час користування відкритим вогнем з дітьми було проведено профілактичну бесіду про правила пожежної безпеки у природних екосистемах.

Третій день відпочинку (31 травня) був не менш цікавим та змістовним. Школярі табору «Сонечко» Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та табору «Промінь» Ізяславського НВК № 5 відвідали свято нагородження обдарованих дітей району «Зоряний Олімп», що проходило в Ізяславському районному будинку творчості дітей та юнацтва. Свято було наповнене радістю, вдячністю та оптимізмом. Щасливі миті «Зоряного Олімпу» запам’яталися всім. Школярі табору «Світанок» Ізяславського НВК №2 проводили свій відпочинок на базі Іязславської ДЮСШ,  де тренери – викладачі організували для дітей спортивні ігри, конкурси, рухливі ігри та естафети.

1 червня - четвертий табірний день відпочинку - був особливим, адже саме в цей день відзначається Міжнародний день захисту дітей. З нагоди свята в нашому місті пройшов ряд різноманітних заходів для наших школярів.

На території районної дитячої бібліотеки було проведено флешмоб «Свято миру і дитинства – найсвятіше на землі» для дітей 1-4 класів Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст.. №1. Працівники бібліотеки проводили інтелектуально-розважальні конкурси та рухливі ігри, малюнок на асфальті.

Для дітей початкових класів пришкільного табору «Світанок», що діє при Ізяславському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей ім. О.Кушнірука», на території дитячо-юнацької спортивної школи було проведено спортивні змагання «Веселі старти», у яких школярі продемонстрували свою силу, швидкість, наполегливість та жагу до перемоги. Неймовірні емоції, щирі посмішки та веселий сміх дітей не вщухав протягом усього часу.

В Ізяславському районному Будинку творчості дітей та юнацтва проходив районний конкурс – рейтинг сузір’я учнівського самоврядування в номінації «Шкільні прес- центри». Школярі пришкільного табору «Промінь», що діє при Ізяславському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 ім. О. Онищука, гімназія» відвідали цей захід та отримали море задоволення і незабутніх вражень.

На території Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей» ім. О. Кушнірука проходив конкурс малюнків на асфальті на тему «Літо – 2018». Учасники конкурсу мали можливість відобразити свою уяву та фантазію, продемонструвати свої здібності та неабиякий художній талант. Кожен малюнок вирізнявся своєю яскравістю, неповторністю та новизною.

Усі учасники заходів отримали призи (кольорові олівці, фломастери та ручки) від служби у справах дітей та порадували усім оточуючим радісний сміх, щирі посмішки та незабутні враження.

Відпочинок у пришкільних таборах продовжується і обіцяє подарувати дітям ще більше вражень, нових друзів та цікавих подій.

Фотогалерея

Переглядів: 311 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0