ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 19.04.2024, 13:00
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Вересень » 8 » Пам’ять…Таке коротке слово. Вона нетлінна і вічна…Пам’ять!
08:06
Пам’ять…Таке коротке слово. Вона нетлінна і вічна…Пам’ять!

   В День розвідника, 7 вересня, на території Ізяславського НВК №2, відбулося урочисте відкриття бюсту героя, випускника школи, Кушнірука Олександра Олександровича, який, виконуючи бойове завдання, загинув в зоні АТО, захищаючи цілісність та суверенітет нашої держави.

   Незважаючи  на примхи природи, яка теж проливала сльози, дивлячись на гранітний бюст зовсім іще молодого чоловіка, сипала рясним дощем.

   Безтурботно бігали дві донечки Олександра Кушнірука, Катруся та Анечка, по черзі пригортаючись то до бабусь, то до мами. Вони, хоч і маленькі, та знають про подвиг свого татуся. Дівчатка гордо вдивлялися в його обличчя, витесане з каменю.

   За мить подвіря школи наповнилося безліччю небайдужих людей, які прийшли вшанувати память героя.

   Почесне право відкрити пам’ятний бюст воїну, який виконував обов’язок перед Батьківщиною в зоні АТО, було  надано родині Олександра.

   Освячення памятника провів отець Володимир Ковальчук.

  Зі словами подяки, підтримки батькам, дружині та настановами майбутнім поколінням виступили: митець, який втілив образ героя в скульптуру Ткачук М.І.; перший заступник голови райдержадміністрації Ковальчук П.П., заступник голови райради Борисюк М.С., секретар міської ради Попко Н.А., радник міського голови м. Хмельницького, учасник АТО, боєць батальйону «Січ» Ігор Олійник, директор Ізяславського  НВК №2 Демчук Р.О., ініціатор присвоєння школі імені О. Кушнірука Кропивко Л.А. та волонтер з міста Хмельницького Тетяна Юзепчук.

   У зворушливій, хвилюючій атмосфері пройшов весь захід. Усі заворожено слухали вірші, пісню та біографічні відомості, крадькома витираючи сльози.

   Підсилив емоційний стан присутніх супровід оркестру РБК під керівництвом Ю. Шагуна, за що їм велике спасибі.

   Дякуємо родині Кушніруків за величезну допомогу в організації заходу.

   Дай Боже Вам міцного здоровя, мирного неба та благополуччя.

Допоки ми живі - житиме пам’ять про наших героїв. Олександр Кушнірук щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом учнів, нагадуватиме кожному , що він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні.

Фотогалерея

Відеоматеріали: <1> | <2> | <3> | <4> | <5>

Переглядів: 556 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0