ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 17:11
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Травень » 10 » Оздоровлення та відпочинок школярів влітку 2018
15:11
Оздоровлення та відпочинок школярів влітку 2018

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.

Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів, зміцнити своє здоров`я. У нього є багато звичних епітетів: дзвінке, радісне, веселе, дружне, трудове, цікаве. Так воно і є – щедре на відкриття, повне романтики. Ласкаве сонце, свіже повітря і навіть теплий літній дощик дарують усім нам добрий настрій, усмішки, а отже, – здоров’я! А ще – воно веселе і безтурботне.

Для багатьох батьків із різних причин оздоровлення дитини у пришкільному таборі є єдино можливим. Далеко не кожна сім’я може відправити свою дитину на море або в дитячий санаторій. Навіть путівка в «некурортний» табір вимагає значних матеріальних витрат. Оздоровлення ж у пришкільному таборі, особливо завдяки підтримці місцевої влади, стає доступним кожній сім’ї, а для малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей-сиріт – узагалі безкоштовним.

Протягом оздоровчої кампанії 2018 року в Ізяславському районі будуть функціонувати чотири пришкільні табори відпочинку з денним перебуванням, один наметовий табір «Січ» в с.Велика Радогощ та дитячий оздоровчий табір «Світанок» в с. Білогородка.

В пришкільних таборах відпочинку з денним перебуванням робота буде проводитися в різних напрямках.

На базі Ізяславського НВК № 2 функціонуватиме зміна спортивного профілю.

При Ізяславському НВК № 5 функціонуватиме мовний табір де будуть проводитись інтерактивні та інтенсивні заняття з англійської мови.  

На базі Ізяславської ЗОШ №1 відпочинок  буде культурно - масового спрямування.

В пришкільному таборі у Поліській  ЗОШ  діти будуть займатися  спортивним туризмом.

На базі Великорадогощанської ЗОШ буде функціонувати туристсько-краєзнавчий табір «Січ», де вже традиційним стало проведення військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура».

З червня розпочинає свою діяльність дитячий оздоровчий табір «Світанок» в с. Білогородка. Вартість путівки становить: 3300 грн. –  табірна зміна 21 день, 2200 грн. – табірна зміна 14 днів.

Режим роботи дитячого оздоровчого табору «Світанок»:

  • 1 зміна: 08.06. – 28.06.2018 р.
  • 2 зміна: 01.07. – 21.07.2018 р.
  • 3 зміна: 01.08. – 14.08.2018 р.

Беззаперечно, літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. Наскільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від дорослих – організаторів програм відпочинку, які чимало зусиль прикладають, щоб діти були щасливими. Отже, старт літу був даний. Попереду у дітей ще багато дивовижних подорожей, веселих стартів, занять за інтересами, ігор. Двері таборів відкриті для вихованців.

Переглядів: 394 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0