ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 16:22
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Березень » 30 » Новини та події Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи
13:37
Новини та події Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи

27 березня 2018 року на базі Ізяславської ДЮСШ відбувся ІІ традиційний міжобласний турнір з волейболу серед юнаків 2001 р.н. та молодших, присвячений 74 річниці визволення м. Ізяслав від фашистських загарбників.

У турнірі взяли участь 6 дитячо-юнацьких спортивних шкіл: м. Ізяслав, м. Красилів, м. Славута, смт. Теофіполь, смт. Городниця ( Житомирська обл.), смт. Ємільчино ( Житомирська обл.). Команду Ізяславчан формували зі своїх вихованців тренери-викладачі Ізяславської ДЮСШ Кукуріка О.В., Дукач Д.В. та Лобачук М.М. Відкриття вже традиційного турніру розпочалося з шикування команд  під звуки музичного спортивного маршу.  Капітани команд підняли Державний Прапор України. З привітальним словом та побажанням гарної гри перед початком змагань виступили завідувач сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віталій Ткачук, директор Ізяславської ДЮСШ Божкевич Сергій, співорганізатор та головний суддя змагань Дукач Дмитро.

Учасників змагань було поділено на 2 групи, одна з яких грала на базі спортивного комплексу, а інша – Ізяславського НВК №2.  Під час турніру трибуни були заповнені глядачами та вболівальниками, які своєю активною та емоційною підтримкою надихали спортсменів на яскраву та запеклу боротьбу.

Непередбачуваністю та інтригами характеризувалися змагання в обох групах.  Особливо напружено проходила фінальна гра,  де зустрілись у протистоянні  команди  смт. Городниці та м. Ізяслав. У напруженій боротьбі вміння блискуче володіти м’ячем продемонстрували волейболісти обох команд, але все ж таки Ізяславчани вибороли  почесне І місце обігравши суперників 2:1 по партіях, ІІІ місце посіла команда з м. Славути обігравши м. Красилів 2:0 по партіях.

По завершенню змагань переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та кубками. Також було нагороджено статуеткою кращого гравця турніру, яким став гравець команди Ізясласької ДЮСШ Ковальський Іван.

По закінченню турніру представники команд подякували за запрошення та відзначили високий рівень змагань і хорошу організацію.


18 березня 2018 року у м. Теофіполь проходили обласні змагання з тенісу настільного присвячені пам'яті вчителя фізичного виховання Михнівської ЗОШ Ковалінського Івана Васильовича. У змаганнях взяли участь близько 50 учасників з шести районів нашої області. У підсумку змагань учениця Ліщанської ЗОШ у складі збірної Ізяславської ДЮСШ посіла 2 місце під керівництвом тренера-викладача Божкевича Сергія Васильовича. Призери  були нагороджені грамотами та  медалями.

Переглядів: 289 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0