ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 19.04.2024, 19:32
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Листопад » 14 » Новини та події Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи
08:48
Новини та події Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи

   6-7 листопада 2017 року у м. Красилів відбулась обласна Спартакіада серед ДЮСШ системи освіти з тенісу настільного 2001-2003 років народження. На протязі двох днів спортсмени змагалися як у особистому та і у парному розряді. Усі учасники показали високий рівень майстерності та бажання перемагати. У підсумку змагань вихованці Ізяславської ДЮСШ посіли 5 місце. 

Вітаємо наших спортсменів з хорошим результатом.


   10 листопада 2017 року у м. Хмельницький проходила фінальна частина обласної Спартакіади серед ДЮСШ системи освіти з волейболу серед юнаків 2001 р.н. В іграх взяли участь 4 команди: Ізяславська ДЮСШ, Віньковецька ДЮСШ, Старокостянтинівська ДЮСШ та Кам'янець-Подільська ДЮСШ. Для доброго виступу Ізяславської спортивної школи на змагання було відряджено три тренери, які зі своїх вихованців сформували чудову збірну. У першій грі наші спортсмени зійшлись у протистоянні з Кам'янець-Подільською ДЮСШ, яку з легкістю обіграли з рахунком 3:0 по партіях. За перше місце вихованці Ізяславської ДЮСШ боролися зі спортсменами Старокостянтинівської ДЮСШ. Кожна партія у грі була напружена, адже вперед виходили як наші спортсмени, так і суперники. Все ж у підсумку змагань на першу сходинку потрапили вихованці Ізяславської ДЮСШ, які обіграли спортсменів зі Старокостянтинова з рахунком 3:0 по партіях. 

   Адміністрація Ізяславської спортивної школи вітає тренерів-викладачів з волейболу: Дукача Дмитра Володимировича, Кукуріку Олега Віталійовича, Лобачука Михайла Миколайовича та їхніх вихованців з першим місцем у обласній Спартакіаді серед ДЮСШ системи освіти з волейболу серед юнаків 2001 р.н.

Переглядів: 261 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0