ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 17:46
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Жовтень » 31 » Новини та події Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи
08:49
Новини та події Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи

   27 жовтня  2017 року на базі Славутської ДЮСШ проходили зональні змагання обласної Спартакіади серед ДЮСШ з волейболу серед дівчат 2001 р.н. В іграх взяли участь 4 команди: Ізяславська ДЮСШ, Білогірська ДЮСШ, Теофіпольська ДЮСШ, Славутська ДЮСШ. У підсумку перше місце вибороли наші спортсменки, які 3 листопада 2017 року зустрінуться у фіналі з переможцями інших зональних змагань.


   27 жовтня 2017 року відбувся міжобласний кубок м. Нетішин серед юнаків 2008 р.н., та молодших. У змаганнях взяли участь 12 команд з різних областей України, у тому числі вихованці Ізяславської ДЮСШ під керівництвом тренера Цимбалюка Сергія АдамовичаНаші юні спортсмени показали хороший рівень гри та величезне бажання потрапити на п'єдестал пошани. У підсумку їхнє бажання до перемоги принесло їм друге місце.


   26 жовтня 2017 року на базі Ізяславської ДЮСШ проходили зональні змагання обласної Спартакіади серед ДЮСШ системи освіти  з волейболу серед юнаків 2001-2003 р.н.Відповідно до регламенту змагань учасниками нашої групи стали: Теофіпольська ДЮСШ, Шепетівська ДЮСШ, Славутська ДЮСШ, ДЮСШ Берездівської ОТГ. У підсупку змагань вихованці Ізяславської ДЮСШ дуже легко обіграли своїх суперників і посіли перше місце. 


   25 жовтня  2017 року у на базі Ізяславської ДЮСШ проходили фінальні змагання районної Спартакіади серед школярів з волейболу серед дівчат 9-11 класів. В іграх взяли участь 9 команд, які були поділені на три групи.  Ігри виявилась цікавими та напруженими. Перша і друга група грали у залі Ізяславсякої ДЮСШ, а третя у спортивному залі Ізяславського НВК №5. Переможці груп зійшлися у фіналі та розіграли призові місця. Третє місце посіли учні Ізяславської ЗОШ №1, друге місце Мислятинської ЗОШ та перше Михлянської ЗОШ. Судили змагання: Дукач Д.В., Лобачук М.М., Калашнік Л.В., Голик В.С.


   21 жовтня 2017 року у м. Старокостянтинів проходила відкрита першість міста та Старокостянтинівської ДЮСШ з легкої атлетики присвячена воїнам АТО. На змаганнях Ізяславську ДЮСШ представили 15 спортсменів школи під керівництвом тренерів-викладачів - Калашнік Лариси Василівни та Мазуренко Оксани Миколаївни, Боруцького Ігора Петровича. Нестечук Данило був кращий у стрибках у висоту, за що отримав грамоту, медаль за перше місце та призову футболку. Також повернулася додому з призами Могерчук Наталія, яка була третьою у стрибках у довжину та третьою з бігу на 60 метрів. 


   18 жовтня 2017 року на базі Ізяславської ДЮСШ проходили фінальні змагання районної Спартакіади серед школярів з волейболу серед юнаків 9-11 класів. В іграх взяли участь 5 команд, які були поділені на дві групи: 1 (Ізяславський НВК №2 та Клубівська ЗОШ) 2 ( Мислятинська ЗОШ, Ізяславська ЗОШ №1 та Шекеринецька ЗОШ. У напруженій боротьбі Мислятинська ЗОШ обіграла Клубівську ЗОШ з рахунком 2:1 по партіях і посіла перше місце, а Клубівська ЗОШ - друге. За третє місце зійшлись у протистоянні Ізяславський НВК №2 та Ізяславська ЗОШ №1. Гра також виявилась цікавою, напруженою і закінчилась перемогою Ізяславського НВК №2 з рахунком 2:0 по партіях. Судили змагання: Дукач Д.В., Кукурука О.В., Лобачук М.М., Хилинюк М.М., Дорошенко А.М.,Калашнік Л.В.

Переглядів: 345 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0