ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 09:53
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Жовтень » 9 » Новини та події Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи
07:43
Новини та події Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи

   Ізяславська дитячо-юнацька спортивна школа з 1 вересня 2017 року розпочала свою роботу по відділеннях з видів спорту. Групи базової підготовки вже укомплектовані, а в групи початкової підготовки триватиме набір до 1 жовтня. 


   17 вересня 2017 року у м. Славута проводились змагання з тенісу настільного '' Відкритий Чемпіонат м. Славути з тенісу настільного ". На ці змагання було запрошено Ізяславську ДЮСШ. Представили Ізяславську спортивну школу вихованці тренера -викладача Божкевича Сергія Василюовича, які достойно виступили на змаганнях і потрапили у трійку призерів.


   Волейболісти Ізяславької ДЮСШ розпочали наполегливо готуватися до обласної Спартакіади серед команд ДЮСШ. 21 вересня 2017 року вихованці Дукача Дмитра Володимировича їздили у с. Васьківці, де провели товариську гру з вихованцями Кукуріки Олега Вітальовича. На грі також був присутній директор спортивної школи Божкевич Сергій Васильович, який вручив волейбольний м'яч для Кукуріки О.В. і побажав великих звершень. 


   21-22 вересня 2017 року у м. Хмельницькому проходила обласна Спартакіада серед ДЮСШ системи освіти з легкої атлетики. Змагання  виявилися цікавими та напруженими, тому що  підсумковий результат залежав від виступу останнього учасника. Наші юні спортсмени, які представляли Ізяславську ДЮСШ показали високий рівень технічної та фізичної підготовки. В підсумку змагань отримали 7 медалей:  1 золота, 3 срібні та 3 бронзові, що дали змогу потрапити нашій команді на 6 сходинку  з 24 команд. 

   Вітаємо спортсменів та тренерів з достойним виступом.


   23 вересня 2017 року у м. Ізяслав проходила відкрита Першість Ізяславської ДЮСШ з легкої атлетики серед дітей 2001-2002 р.н, 2003-2005 р.н., 2006 р.н та молодших. Незважаючи на несприятливу погоду, у змаганнях взяли участь близько 40 учасників. Головний суддя змагань Боруцький Ігор Петрович забезпечив якісне суддівство разом з вчителем фізичного виховання Мацих Ольгою Романівною. По закінченню змагань призери були нагороджені грамотами Ізяславської ДЮСШ.


   24 вересня 2017 року у на базі Ізяславської ДЮСШ пройшла товариська гра з волейболу між нашими спортсменами та вихованцями Старокостянтинівської ДЮСШ. Гра закінчилась на користь наших вихованців з рахунком 3:2 по партіях. 


   26-28 вересня на у м. Нововолинськ відбувся 12 традиційний міжнародний фестиваль футболу  серед юнаків 2006 р.н. Нашу спортивну школу представляли вихованці під керівництвом Бойчука М.І. та Цимбалюка С. А. Юні ізяславчани показали хороший рівень гри і у підсумку посіли ІІІ місце, з чим ми їх і вітаємо!!!!


   3 жовтня 2017 року у смт. Теофіполі проходили зональні ігри обласної Спартакіади серед команд ДЮСШ з футболу. Наші юні спортсмени під керівництвом ЗТУ Бойчука М.І. та Цимбалюка С.А.  в першій грі обіграли м. Білогір'я з розгромним рахунком - 19:0, а другу гру зіграли з смт. Теофіполем 3:3, що дало змогу вийти з групи і 10-11 жовтня грати у фінальній частині змагань.


   05-07 жовтня у м. Кам'янець-Подільському проходить турнір з легкої атлетики присвячений Козацтву Запорізькому. У турнірі приймає участь 26 спортсменів Ізяславської ДЮСШ під керівництвом Калашнік Л.В. та Мазуренко О.М. Поїздка команди здійснюється автобусом відділу освіти, молоді та спорту за кошти спонсорів та батьків.

Переглядів: 313 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0