ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 02:53
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Жовтень » 2 » Настільний теніс
10:39
Настільний теніс

Настільний теніс вважається одним ізнайпопулярніших видів спорту у світі.

29-30 вересня 2018 року в м. Красилів відбувся відбірково-особистий Чемпіонат області з тенісу настільного серед кадетів та молоді. Дані змагання проводились з метою розвитку тенісу настільного, його популяризації в області та відбору перспективних спортсменів для участі у чемпіонатах України.

Учасниками змагань були  юнаки та дівчата, які змагались у трьох вікових категоріях: 2007 р.н. та молодші, 2004-2006 р. н. та 1997-2003 р. н..

Ізяславську ДЮСШ представляли 15 учасників різних вікових груп під керівництвом Божкевича Сергія Васильовича та Довгого Івана Івановича.

Усі учасники показали високий рівень підготовки, сплановану стратегію гри, уміння відстежувати м'ячі й прораховувати удари. Компетентне журі оцінювало успішні виступи в особистому змаганні, індивідуальну техніко-тактичну підготовку кожного гравця.

Приємно відзначити, що саме на цих змаганнях наймолодші вихованці нашої школи, які займаються лише один рік під керівництвом Довгого Івана Івановича вперше взяли участь у змаганнях такого рівня. Саме на таких змаганнях діти мають змогу побачити високий рівень підготовки та перейняти досвід кваліфікованих спортсменів, що безпосередньо заохочує дітей до подальших тренувань з тенісу настільного.

Змагання проводились в ДЮСШ м. Красилів, де зал для тенісу настільного обладнаний сучасними столами, відповідним покриттям та обладнанням. В рейтингу України серед спортивних споруд для тенісу настільного зал м. Красилів посідає ІІ місце. Неодноразово на базі ДЮСШ проходили тренувальні збори Майстрів Спорту України.

 

Переглядів: 402 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0