ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 29.03.2024, 14:05
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Листопад » 24 » "Народ мій є, Народ мій завжди буде. Ніхто не переможе мій народ!"
14:12
"Народ мій є, Народ мій завжди буде. Ніхто не переможе мій народ!"

   Події з 21 листопада 2013 року по 22 лютого 2014 року увійшли в історію нашої держави як Революція Гідності. Ці  події заклали певну модель існування суспільства – «громадянське суспільство» і «вільна свідомість» .
   В дні революції  з явилось безліч поетичних , музичних творів про події, що відбувалися чотири роки назад. Митці тонко відчули дух часу , вловили  його основні течії і через свою позицію та творчість і допомагають відчути та осмислити їх  іншим людям. Історія Революції Гідності описана самими учасниками тих подій у другій збірці  Інституту Національної Пам ‘яті «Майдан від першої особи». 
   Спогади митців, учасників революції Гідності  стали змістом заходу, який відбувся в Ізяславському районному будинку творчості дітей та юнацтва. Учасники заходу, учні 8-9 класів міських шкіл, переглянули уривки документальної стрічки  про події 2013-2014 років на Майдані.   
Вихованці театрального гуртка РБТДЮ (керівник Захарчук С.О.) представили літературну композицію «Мені наснилось, що вони зустрілись убитий в Крутах й вірменин Сергій…».
   До усіх присутніх із вітальним словом звернувся  заступник голови районної державної адміністрації Володимир Левченко. «Разом ми змінимо Україну, адже ніщо не зламає людей, у чиїх серцях є місце для високих ідеалів Гідності та Свободи», - відзначила у своєму виступі секретар Ізяславської міської ради Наталія Попко.
   Учасники святкового зібрання вшанували Хвилиною Мовчання пам'ять усіх, хто загинув за свободу, незалежність, територіальну цілісність України, за Свободу та Гідність українців в різні періоди її історичного розвитку.
   Життєстверджуючи звучали слова пісні «Свобода» у виконанні Анастасії Бухонко (керівник вокального гуртка РБТДЮ) та вокально-хореографічна композиція «Синє небо, жовте поле» у виконанні Олександра Кузьмука та учениць Ізяславського НВК №5 (керівник – Мордач В.В.).
В ході культурно-просвітницького заходу відбувся імпровізований флеш-моб, під час якого кожен бажаючий отримав можливість написати своє розуміння СВОБОДА та ГІДНІСТЬ. 
   За традицією Євромайдану захід завершився спільним виконанням Державного Гімну України.


Методист Ізяславського РБДТЮ Хмиз Л.І.

Фотогалерея

Переглядів: 334 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0