02 листопада відбулась нарада по харчуванню, в якій взяли участь кухарі, медичні сестри, відповідальні за харчування та керівники закладів. На порядку денному було питання "Організація харчування в навчальних закладах". Л.В. Крюкова розповіла про основні проблеми, які постають в сучасному світі щодо організації харчування школярів, закрема, проблема ожиріння. Причиною даної проблеми є неправильне харчування, незбалансоване, мала кількість овочів та фруктів присутня в шкільних меню. Присутні також подивились відеоролики про те, що їдять і що можуть їсти наші діти в шкільних їдальнях, чи можна урізноманітнити меню на ту саму вартість харчування.Після перегляду Людмила Володимирівна проаналізувала коротко якість роботи працівників шкіл, відповідальних за харчування, їх безпосередню відповідальність за санітарний стан, за якість приготування їжі, за оформлення журналів бракеражу. Далі бухгалтер по харчування Т.М. Поліщук зупинилась на основних помилках, які допускають кухарі при здачі звітів та продуктах харчування, які можна та варто замовляти для організації харчування. Тетяна Миколаївна нагадала про необхідінсть надання наказів на організацію харчування в бухгалтерію. Людмила Володимирівна підвела підсумки та запросила бажаючих кухарів підвищити свою кваліфікацію під час зимових канікул.
|