ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 19.04.2024, 15:18
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Квітень » 10 » Нарада керівників закладів освіти Ізяславського району
09:02
Нарада керівників закладів освіти Ізяславського району

   Начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Валентина Пилипчук провела 7 квітня робочу нараду із керівниками закладів освіти Ізяславського району. У нараді взяли участь спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, районного методичного кабінету та ряду структурних підрозділів відділу.
   Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмила Крюкова розповіла про особливості проведення державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році. Також вона розповіла про порядок звільнення учнів від проходження державної підсумкової атестації.
   На питанні стану ведення та перевірки робочих зошитів учнів школи І ступеня зупинилась методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Галина Денисевич.
   Про стан роботи шкільних бібліотек закладів освіти Ізяславського району та забезпеченість підручниками  учнів 1-11 кл. загальноосвітніх шкіл доповіла методист районного методичного кабінету Наталія Кривець.
   У ході наради також було проаналізовано стан  виконання заходів щодо профілактики грипу та гострих вірусних інфекцій закладах освіти району  у зимовий період 2016/2017 років. Із інформацією з даного питання виступила методист районного методичного кабінету Олена Антонюк.
   Також у нараді взяли участь представники Служби порятунку «101» Ізяславського району. Вони  провели роз’яснення окремих положень Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» та питання забезпечення пожежної безпеки у навчальних та дошкільних закладах району. Зокрема, вони довели, що із 10 квітня 2017 року розпочинаються планові перевірки закладів освіти працівниками ДСНС, тому у директорів шкіл було багато питань щодо мораторію на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності. Так, рятувальниками було роз’яснено деякі статті Господарського кодексу України та лист Державної регуляторної служби України щодо здійснення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.

Переглядів: 345 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0