ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 20:05
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Грудень » 5 » На зборі обласної ради старшокласників
15:04
На зборі обласної ради старшокласників

   1 грудня 2017 року відбувся збір обласної ради старшокласників. Вперше, учнівську молодь Ізяславського району представляла голова районної ради лідерів учнівського самоврядування  Богдана Міщук, учениця Сахновецької ЗОШ І-ІІІ ст.. Збір відбувся  на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

   «В пятницю 1 грудня я відвідала обласні збори учнівського самоврядування. Мушу сказати, що я хвилювалась, так як це було для мене перший раз. Нашим завданням на зборах було вибрати голову, заступників та голів комісій Хмельницької обласної ради старшокласників. Мене було обрано до складу лічильної комісії, що стало приємною несподіванкою. Після того, як претенденти на ту чи іншу посаду представили свої презентації та себе особисто, ми повинні були обрати найкращих. Варто зазначити, що підчас перегляду представлення, я зробила для себе наступні висновки:

  1. Завжди говорити чітко сформовану думку;
  2. Ніколи не ухилятися від теми, бо через це втрачається інтерес до виступаючого;
  3. Звертати увагу на аудиторію і завжди бути впевненим.

   Цікавою новиною для мене став квест. Це своєрідна гра та демонстрація знань, здібностей, швидкості прийняття рішення. Під час цього квесту, темою якого було волонтерство, наша команда, не зважаючи на те, що ми не знали один одного, проявила здібність, дружність та рішучість.

   Після участі в такому квесті маю намір провести його в нашій школі.

   Загалом, можу сказати, що після цього збору лідерів учнівського самоврядування, хоч я приїхала додому стомлена, але отримала важливий досвід в плані майбутнього розвитку. Сподіваюсь, що такі збори  стануть стартом нової дружби та співпраці із представниками учнівського самоврядування з інших міст, сіл Хмельницької області».

Хмиз Л.І., методист Ізяславського районного Будинку творчості, дітей та юнацтва

Переглядів: 225 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0