ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 22:53
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Січень » 10 » На Ізяславщині проведено турнір з міні-футболу, присвячений герою АТО
16:51
На Ізяславщині проведено турнір з міні-футболу, присвячений герою АТО

   

 

   На злеті молодих  літ обірвалося життя нашого земляка, лейтенанта Збройних Сил України  Олега Довгого. Він загинув  у зоні АТО, в районі села Чорнухине Луганської області.

    8 січня сектор молоді та спорту і  друзі Олега традиційно провели турнір з міні-футболу пам’яті Олега Довгого. Ідею проведення змагань підтримали рідні загиблого військовослужбовця. В спорткомплексі Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи  зібралися як футболісти, так і численні вболівальники. Приємно було бачити серед присутніх близьких друзів, земляків, однокласників Олега, які з’їхалися з різних місць роботи і навчання, щоб засвідчити свою повагу до Героя і вшанувати його пам’ять. Урочисте відкриття турніру розпочалося саме хвилиною мовчання. Після цього завідувач сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віталій Ткачук надав слово юним землякам Олега Довгого, які розповіли про його короткий,  але яскравий життєвий шлях. А учениця  Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. ім.О.Кушнірука №2, ліцей» Анастасія Березна прочитала власний вірш, присвячений Героєві. Було піднято Державний прапор, прозвучав Гімн України і розпочались змагання…

   Протягом всього дня точилася гостра, напружена боротьба між чотирма командами, у складі яких  виступали, знову ж таки, земляки і друзі Олега, представники  сіл і спортивного  закладу, де свого часу він тренувався. Кожен футболіст вважав своїм обов’язком докласти максимальних зусиль для перемоги власної команди і вибороти почесний приз. Та переможцем могла стати лише одна команда, і ним стала команда «Вікторія». Після завершення змагань відбулося урочисте нагородження переможців (перехідний кубок, іменні медалі та грамоти з фотографією Олега). Впродовж всього турніру футболісти й глядачі мали можливість переглянути світлини, на яких Олег Довгий зафіксований як військовий і спортсмен, а також численні  грамоти, дипломи, медалі та інші відзнаки за його успіхи.

Переглядів: 260 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0