ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 03:53
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Квітень » 3 » Міжрайонний турнір з волейболу, присвячений пам’яті вчителя фізичної культури
14:10
Міжрайонний турнір з волейболу, присвячений пам’яті вчителя фізичної культури

   26 березня 2017 року в спортивному залі дитячо-юнацької  спортивної школи м. Ізяслав відбувся традиційний міжрайонний турнір з волейболу, присвячений пам’яті вчителя фізичної культури Кожевнікова Олександра Миколайовича.

   Олександр Миколайович був справжнім  професіоналом своєї справи, все життя присвятив фізичній культурі та спорту. Вихованці  завжди згадують свого вчителя добрими словами та пам’ятають поради і рекомендації наставника.

   В турнірі взяли участь 4 команди. Ізяславський район представляли 2 команди – «Сангушко» (основна команда) та молодіжна збірна команда Ізяславського району з волейболу. Гостями змагань стали команди з м. Шепетівка та м. Славута.

   Відкриття 10-го,  вже традиційного турніру, розпочалося з шикування команд  під звуки музичного спортивного маршу.  Капітани команд підняли державний прапор України. З привітальним словом та побажанням гарної гри перед початком змагань виступили завідувач сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віталій Ткачук та Володимир Дишкант – учень Олександра Миколайовича, любитель спорту  та постійний  співорганізатор даних змагань.

   У напруженій боротьбі вміння блискуче володіти м’ячем продемонстрували волейболісти з команди «Сангушко», які вибороли І почесне місце, ІІ місце посіла команда із м. Славута, ІІІ місце – команда з м. Шепетівка. ІV місце посіли гравці збірної молодіжної команди Ізяславського району.

   По завершенню змагань переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та кубком відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Сектор молоді та спорту висловлює подяку працівникам дитячо-юнацької спортивної школи за створені  належні умови для проведення турніру.

Фотогалерея

Переглядів: 285 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0