ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 29.03.2024, 08:15
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Грудень » 26 » Міжобласний турнір з волейболу
11:10
Міжобласний турнір з волейболу

23 грудня в м. Ізяслав відбувся міжобласний турнір з волейболу присвячений пам’яті вчителя фізичної культури Ковалінського Івана Васильовича серед юнаків 2002 р. н. і мол..

Іван Васильович був справжнім професіоналом своєї справи, все життя присвятив фізичній культурі та спорту. Вихованці завжди згадують свого вчителя добрими словами та пам’ятають поради і рекомендації наставника.

В турнірі взяли участь 6 команд. м. Теофіполь, м. Славути, смт. Городниця (Житомирська обл.), м. Ізяслав, Острозька ДЮСШ та Ізяславський р-н.

Учасників змагань було поділено на 2 групи. Під час турніру трибуни були заповнені глядачами та вболівальниками, які своєю активною та емоційною підтримкою надихали спортсменів на яскраву та запеклу боротьбу.

Непередбачуваністю та інтригами характеризувалися змагання в обох групах. Особливо напружено проходила фінальна гра, де зустрілись у протистоянні команди смт. Городниця (Житомирська обл.) та м. Ізяслава. У напруженій боротьбі вміння блискуче володіти м’ячем продемонстрували волейболісти з команди смт. Городниця (Житомирська обл.), які вибороли І почесне місце, ІІ місце посіла команда м.Ізяслава, яка не менш захоплююче продемонструвала свої сили та жагу до перемоги, ІІІ місце посіла команда м. Славута.

По завершенню змагань переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

Важливо відзначити, що проведення такого турніру стало можливим за спонсорської підтримки ТОВ «Михнівські Лани».

Щиро вітаємо переможців і бажаємо кожній команді гарно відпочити, набратися сил, але при цьому не забувати про тренування, аби надалі показати ще кращі результати, здобути нові перемоги і, звісно ж, порадувати своїх вболівальників гарним волейболом!

Переглядів: 804 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0