ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 08:03
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Листопад » 7 » Майбутнє починається сьогодні
13:19
Майбутнє починається сьогодні

   З 31 жовтня по 03 листопада 2017 року  проведено навчальний семінар для педагогічних працівників  Ізяславщини за програмами "Майбутнє починається сьогодні", "Родинна твердиня».

   Семінар проводився Всеукраїнською громадською організацією «Міжнародний шкільний проект» за підтримки Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Під керівництвом Голови правління Всеукраїнської громадської організації «Міжнародний шкільний проект» Олега Каргіна  та команда тренерів прагнули допомогти набути учасникам семінару нові комунікаційні функції педагога як партнера у новій українській школі. Використовувалися різні форми роботи: лекція, практичні вправи, обговорення, робота в малих групах тощо.

   Під час семінару учасникам було проведено презентацію навчально-методичного посібника «Майбутнє починається сьогодні» з питань розвитку важливих життєвих навичок та профілактики шкідливих звичок. У ході тренінгових занять було акцентовано увагу на тому, що необхідно допомогти учням замислитись над своїми життєвими цілями.     

   За програмою курсу «Родинна твердиня» вчителі та вихователі закладів освіти  району, працюючи в малих групах, розмірковували над питанням, як виховати духовно багату та успішну людину, визначали стилі батьківського виховання, відпрацьовували навички активного слухання, дисциплінування тощо.  По завершенню програми семінару кожному його учаснику було вручено відповідний сертифікат.

   Завершилась робота семінару спільним виконанням тренерами та учасниками семінару пісні «Родина».

Методист РБТДЮ Хмиз Л.І.

Фотогалерея

Переглядів: 289 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0