ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 29.03.2024, 09:53
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Травень » 16 » Кубок з футболу
15:19
Кубок з футболу

6 травня 2018 року на міському стадіоні, за ініціативи сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської райдержадміністрації, було організовано та проведено Кубок району з футболу, присвячений до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Метою даного заходу є відродження футбольних традицій району, залучення молоді до занять спортом та підвищення майстерності футболістів.

У змаганнях взяли участь 6 команд: ІВК № 31 м. Ізяслава, Харчомаш м. Ізяслава, с. Ліщани, с. Радошівка, с. Теліжинці, с. Путринці.

Відкриття Кубку розпочалося з шикування команд. З привітальним словом та побажанням гарної гри перед початком змагань виступив завідувач сектором молоді та спорту Віталій Ткачук.

Саме Кубок  розпочав футбольний сезон Ізяславського району. У 2018 році планується проведення Чемпіонату Ізяславського району з футболу, різноманітні турніри. Безумовно, на глядачів очікували цікаві матчі. Незважаючи на те, що це тільки початок сезону, можна говорити впевнено, що боротьба точилася на кожному клаптику поля, адже всі колективи прагнули вдало розпочати футбольний сезон.

У підсумку змагань третє місце посіла команда с. Ліщани, друге місце посіли спортсмени команди Харчомаш м. Ізяслава, а на першу сходинку піднялись спортсмени команди ІВК № 31 м. Ізяслава.

По завершенню змагань призери були нагороджені грамотами, а команда-  переможець кубком.

Вітаємо переможців, а всім футбольним колективам бажаємо енергії та завзяття протягом футбольного сезону 2018!

Фотогалерея

 

Переглядів: 359 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0