ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 29.03.2024, 14:07
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Січень » 15 » Кубок Ізяславського району з волейболу
16:38
Кубок Ізяславського району з волейболу

   В Нашому районі стало уже доброю традицією кожного року проводити різні види змагань для забезпечення оптимальної рухової активності різних груп населення для зміцнення здоров’я з урахуванням інтересів, здібностей та індивідуальних особливостей кожного.
   13 січня 2018 року у м. Ізяслав, за ініціативи сектору молоді та спорту спільно з Ізяславською ДЮСШ було організовано та проведено Кубок Ізяславського району з волейболу серед чоловіків. У змаганнях прийняли участь 9 команд, які були поділені на три групи. До групи А входили команди: с.Михля, ДЮСШ №1, с. Михнів; до групи Б: с.Клубівка, с.Білогородка, с.Радошівка; до групи В – ДЮСШ №2, с.Мислятин, ДЮСШ №3. Змагання проходили у двох спортивних залах, де учасники виборювали право змагатися у фіналі. Суддівство забезпечили головний суддя змагань – Дукач Д.В., суддя Голик В.С., секретар Пирогівська І.А – спеціаліст сектору молоді та спорту.  
   Непередбачуваністю та інтригами характеризувалися змагання в усіх трьох групах.  В фінал відповідно вийшли по одній команді з кожної групи, а саме: с.Клубівка, с. Мислятин та ДЮСШ№1. Особливо напружено проходила фінальна гра,  де зустрілись у протистоянні  команди с. Клубівка та с. Мислятин. За підсумками змагань перше місце посіла команда с.Клубівка, яка виборола перемогу з рахунком 2:1 по партіях. Друге місце здобули гравці с.Мислятин. Третє місце посіла команда ДЮСШ №1.  
   Під час турніру трибуни були заповнені глядачами та вболівальниками, які своєю активною та емоційною підтримкою надихали спортсменів на яскраву та запеклу боротьбу.
   По закінченню змагань переможців було нагороджено грамотами та кубком відділу освіти, молоді та спорту. 
   Вітаємо переможців та бажаємо підкорити ще не одну вершину.
   Висловлюємо подяку учасникам заходу за активну життєву позицію, та всім хто прийшов і підтримав команди!


 

Переглядів: 299 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0