ГоловнаРеєстраціяВхід Ср, 08.05.2024, 06:10
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Жовтень » 16 » Козаки проти козачок
13:52
Козаки проти козачок

14 жовтня відзначатиметься одне з найбільш шанованих свят в Україні - свято Покрови Пресвятої Богородиці. Для козаків Покрова була найбільшим святом. Наші лицарі вірили, що свята Покрова охороняє їх, а Пресвяту Богородицю козаки вважали своєю заступницею і покровителькою.Тому цей день також називають .

У боротьбі проти гніту, проти турецько-татарської навали український народ створив свої збройні сили – козацтво, центром якого стала Запорізька Січ.Із давніх часів до нас дійшов світлий образ вільної людини – запорізького козака, нескореного і сміливого. Але щоб стати козаком, потрібно було пройти ряд випробувань. І тільки той, хто подолав усі труднощі, міг називатися гордим іменем захисника Батьківщини.

З нагоди відзначення Дня українського козацтва 11 жовтня для учнів 6 класів було проведено спортивно-розважальну програму "Козаки проти козачок". (класні керівники Блажко Н.М., Красножон К.В. та Рабчевька О.Р.) Команди "Усмішка", "Веселка" і "Топ-лицарі"  змагалися у вправності, швидкості, умінні працювати разом і, незалежно від результатів змагань, відчули себе єдиним цілим, справжнім козацьким гуртом.

Фотоколаж

За матеріалами Ізяславського НВК «ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів №5, гімназія»

Переглядів: 385 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0