ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 19.04.2024, 11:54
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Травень » 14 » Конкурс юних перекладачів
15:27
Конкурс юних перекладачів

11 травня 2018 року на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, з метою розвитку й розповсюдження мовної культури, підвищення інтересу учнівської молоді до перекладацької діяльності, розкриття та стимулювання творчого потенціалу особистості, для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти був проведений ІІ (очний) етап обласного конкурсу художнього перекладу.

Конкурс проводився у два етапи.  За рішенням членів журі до участі у ІІ етапі конкурсу було допущено 30 учнів – це ті, хто подолали 80 відсотковий бар’єр.

До участі в очному етапі в номінації «Публіцистика» було запрошено Олександру ЯКУБЕЦЬ, ученицю 9 класу Ізяславського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2, ліцей».

З вітальним словом до учасників конкурсу звернулись керівник Хмельницького територіального відділення Малої академії наук, заступник директора з навчально-методичної роботи Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Гаєвська Марія Володимирівна та голова журі, кандидат психологічних наук, викладач Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ Венгер Олександр Павлович.

Програмою конкурсу було передбачено виконання протягом 2-х годин перекладу прозового твору або поетичного твору з англійської мови на українську. Тематика ІІ (очного) етапу була присвячена проблемам навколишнього середовища.

За підсумками конкурсу, призером визначено Олександру ЯКУБЕЦЬ, яка посіла  ІІ місце.

Щиро вітаємо  та бажаємо подальшої самореалізації!

Переглядів: 342 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0