ГоловнаРеєстраціяВхід Ср, 24.04.2024, 07:54
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Травень » 8 » Концертна програма у Ліщанському
13:04
Концертна програма у Ліщанському

Вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дня матері завітали з концертною програмою у Ліщанський  Будинок – інтернат для людей похилого віку .                                         

Гарний настрій , дружню та доброзичливу атмосферу  створили вихованці вокального та театрального гуртків,а також педагоги Будинку творчості.

Сільський голова Олександр Лех привітавглядачів зДнем Перемоги та Днем матері, побажав міцного здоров я та довголіття ,а також наголосив,що жінка –мати — це берегиня,трудівниця,оспівана у віршах та піснях. Перед нею вклоняються,нею захоплюються.

Багато теплих і ніжних слів пролунало на адресу жінок від дітей,педагогів Будинку творчості в переддень Дня матері . Було відзначено декламування гуморесок нашого земляка Василя Кравчука у виконанні Вадима Довгалюка .  Мешканці Будинку-Інтернату просили повторити виступ юного артиста. Зга-дати своє  минуле глядачам допомогли пісні їх молодості. У концертній програмі також прозвучали пісні фронтових літ та вірші ,при-свячені Дню Перемоги у Другій світовій війні.

І хоч багато років минуло від незабутнього травня 1945 року,але й сьогодні подвиг захисників і визволителів залишається  невичерпним джерелом патріотизму.

Присутні щиро дякували організаторам та учасникам концерту за гарний настрій ,подарований до свята.

Захід відбувся за сприяння  сільського голови Олександра Леха та керівника місцевого сільгосптовариства « Агро - Інвест » Петра Павлюка.

Фотогалерея

                                                 Адміністрація Будинку творчості.

Переглядів: 260 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0