ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 10:35
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Квітень » 28 » Калейдоскоп талантів
08:18
Калейдоскоп талантів

   26 квітня в Ізяславському районному Будинку творчості дітей та юнацтва відбувся традиційний творчий звіт вихованців Будинку творчості під назвою « Калейдоскоп талантів ». В фойє приміщення закладу гостей свята гостинно зустрічав духовий оркестр БТДЮ, який працює на базі Христівської ЗОШ І-ІІІ ст..(кер. Мамчур М.П.). Виставка творчих доробок вихованців гуртків привабила погляд гостей своєю неповторністю, загадковістю, розмаїттям ідей. Дивишся на роботи вихованців і відчуваєш політ творчості. Звітний концерт вихованців позашкільного закладу приємно вразив глядачів яскравими та різножанровими номерами. Гості та вихованці мали змогу полинути в атмосферу неповторної виконавської майстерності дитячого співу (кер.Бухонко А.А. та Власюк В.М.). Розмаїттям та оригінальністю хореографічних номерів приємно вразив хореографічний колектив « Престиж» (кер. Онищук Л. П., який у цьому навчальному році святкує своє 10-річчя.Не залишили байдужими глядачів концерту виступи учасників театрального гуртка «Дзеркало +» (кер.Захарчук С.О.).

     Під час концерту заступник директора Лех Т.І. зачитала наказ по Будинку творчості дітей та юнацтва про видачу свідоцтв про позашкільну освіту та нагородження грамотами вихованців закладу,а директор Будинку творчості Кушнірук С.В. вручила випускникам закладу свідоцтва про позашкільну освіту та нагородила грамотами міністерського, обласного та районного рівнів вихованців закладу і побажала всім дітям здоров’я, миру та успіху у всьому і завжди. Випускниця театрального гуртка «Дзеркало+» подарувала всім присутнім у залі свій авторський вірш.

    Творчий звіт вихованців Будинку творчості пройшов у дружній атмосфері і подарував гарний настрій і багато позитивних емоцій глядачам.

За матеріалами Ізяславського Будинку творчості, дітей та юнацтва.

Фотогалерея

Переглядів: 292 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0