ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 12:28
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Серпень » 30 » Юні ізяславчани завітали на гостину в дружню Польщу
14:30
Юні ізяславчани завітали на гостину в дружню Польщу

   У рамках  реалізації угоди про співпрацю між Ізяславською міською радою та урядом міста Остроленка (Республіка Польща),  в питанні обміну делегаціями, в період із  21 по 25 серпня 2017 року група обдарованих дітей  міста Ізяслав та дітей, батьки яких захищають цілісність і державний суверенітет України на сході держави, відвідали ряд міст Республіки Польща.  
   За період перебування у дружній Польщі делегація юних ізяславчан, їх педагоги Вікторія Мордач та Любов Кравчук, на чолі із заступником Ізяславського міського голови Любов’ю Калитюк  відвідали міста Остроленка,  Брок,  Гданськ, Гдиня та столицю країни  - Варшаву. Під час перебування представникам Ізяславщини організаторами було підготовлено цікаву, пізнавальну та змістовну програму перебування. В місті Остроленка вони відвідали меморіал 5 полку уланів Заславських, здійснили подорож на новітньому кораблі-катамарані по найбільшому озеру системи Мазурських озер – Снярдва, відвідали  Європейський центр «Солідарності» у місті  Гданськ, ознайомились із експозиціями Музею океанографії  в місті Гдиня, що є одним із найбільш популярних об’єктів польської Балтики та Морського музею, який розташований на борту корабля  «Дар Поморжа», побудованого у 1909 році.
   Міста Гданськ та Гдиня є великими центрами туризму, де в літні місяці, мільйони жителів Польщі і країн Європейського Союзу відпочивають на пляжах Балтійського моря. Не дивлячись на досить прохолодні погодні умови, серед дітей Ізяславщини знайшлися сміливці, які вирішили скупалися в прохолодних хвилях Балтійського моря.
   Велике захоплення в учасників поїздки викликала  завершальна подорож туру до столиці Польщі  - міста  Варшава.  Вони у супроводі місцевого гіда пройшлися затишними вуличками та майданами міста, ознайомилися з історичними та культурними пам’ятками Старого Міста: Королівським Замком, Президентським Палацом, Польською Академією наук, Варшавським національним університетом, символом міста Варшави - Варшавською Русалкою.  Також діти із своїми наставниками відвідали один із найважливіших історичних пам’яток столиці Польщі — Меморіал пам’яті, що  складається з могили Невідомого солдата, руїн Саксонського палацу і пам’ятника маршалу Йозефу  Пілсудському.
   За час перебування в одній з країн Європейського Союзу діти отримали чимало цікавої інформації, повернулись додому сповнені вражень та емоцій.
   Поїздка стала можливою завдяки Ізяславській міській раді та її міському голові Валентині Корнійчук, партнерам міської ради ТОВ «Бартнік-Україна» (м.Ізяслав, Україна), ТОВ «Юкрейніен БІ» (м.Ізяслав, Україна), фірмі «Копро» (м.Лодзь, Республіка Польща), Едварду Ковальському (Польща), Мареку Качинському (Польща).
   Чергова поїздка представників Ізяславщини до Польщі стала яскравим свідченням реалізації європейської інтеграції України і загальноєвропейський економічний, культурологічних та освітній простір Європейського Союзу.

Фотогалерея та відеоматеріали

Переглядів: 250 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0