ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 19:27
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Червень » 16 » Ізяславські рятувальники провели виховну годину для вихованців пришкільного табору на тему «Безпечні канікули»
13:27
Ізяславські рятувальники провели виховну годину для вихованців пришкільного табору на тему «Безпечні канікули»

   13  червня працівники Служби порятунку провели виховну годину для вихованців  пришкільного табору, який діє на базі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей» ім.О.Кушнірука,  на тему «Безпечні канікули».
   Перебування дітей в пришкільних оздоровчих таборах  дає малечі можливість проводити час не лише весело, але й з користю. Адже вихователі підготували для хлопчиків та дівчат дуже цікаву програму. Це і різноманітні гуртки, і спортивні ігри та змагання, та найцікавіше – екскурсії.
   Співробітники Ізяславського районного сектору ГУ ДСНС України в хмельницькій області окреслили фактори ризику, що можуть загрожувати життю та здоров’ю учнів у період літнього дозвілля. Зокрема йшлося про пожежну безпеку у побуті та під час відпочинку на природі, безпеку на дорогах, загрози травмування вибухонебезпечними предметами. Рятувальники розповіли також школярам про специфіку функціонування систем зв’язку та оповіщення населення, а також поінформували про  навчальні заклади України системи ДСНС, де у майбутньому ті, хто виявить бажання пов’язати своє життя з пожежно-рятувальною службою, зможуть здобути фахову освіту.
   Школярі отримали друковані інформаційні  матеріали з питань безпеки.
  Під час практичної частини заняття, що відбулося на майданчику перед  рятувальною частиною, рятувальники продемонстрували учням  та перехожим, які долучилися до видовищного дійства, можливості пожежної техніки. Діти спробували й самі ліквідувати умовне загоряння, а також мали нагоду здобути корисні знання та уміння під час майстер-класу з експлуатації первинних засобів пожежогасіння.

 

Переглядів: 220 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0