ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 08:59
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Серпень » 17 » Ізяславські рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» в ДОТ «Світанок» с. Білогородка
07:19
Ізяславські рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» в ДОТ «Світанок» с. Білогородка

   15 серпня рятувальники Ізяславщини провели Всеукраїнську громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» в ДОТ «Світанок» с. Білогородка. Завдання Акції стало ознайомлення і навчання дітей та дорослих основних правил пожежної безпеки, роз'яснення питання безпечної життєдіяльності населення.
   Захід працівники ДСНС розпочали із ознайомлення дітей із діяльністю служби порятунку «101», розповіли їм також і про ті види небезпеки природного та техногенного характеру, які є в сучасному світі. Фахівці звернули особливу увагу дітей на дотримання правил безпечної поведінки всюди: у школі, вдома чи на прогулянці. Також із захопленням спостерігали учасники заходу за тім, як рятувальники демонстрували засоби пожежогасіння та оснащення, за допомогою якого їм доводиться ліквідовувати різні надзвичайні ситуації.
    Діти із задоволенням відповідали на усі запитання, що стосуються безпечної життєдіяльності людини, роботи рятувальників та пояснювали, як самотужки будуть діяти, коли все ж таки сталася біда і у кого проситимуть допомоги.
   Чи не менш цікавим, на думку школярів, став конкурс на швидкість одягання бойового одягу рятувальника. Гучними оплесками дітвора вболівала за кожного учасника. Рятувальники провели також тематичну вікторину.
   Наприкінці заходу рятувальники роздали тематичні листівки щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Переглядів: 351 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0