ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 09:04
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2019 » Січень » 4 » Інструктивно-методична нарада вчителів фізичної культури
10:54
Інструктивно-методична нарада вчителів фізичної культури

Трєтього січня в приміщенні Ізяславської дитячо - юнацької спортивної школи  відбулася інструктивно-методична нарада вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Ізяславського району. Організатор завідувач сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та в.о.методиста з фізичної культури Ткачук В.О розповів про роль фізкультурно-спортивної роботи в закладах загальної середньої освіти у формуванні цілісного розвитку особистості. На методичному об’єднані обговорювались питання проведення змагань районної спартакіади школярів у 2019 році та був уточнений календар даних змагань.


Віталій Ткачук нагадав які вчителі цьогоріч атестуються.  Відповідно Горох Микола Миколайович, вчитель фізичного виховання  Ріпківського НВК  та Спеціальний Микола Михайлович, вчитель фізичного виховання  Новосільської ЗОШ І-ІІІ ст., презентували свою діяльність та надали практичні поради колегам-вчителям щодо виховання в учнів лідерських ініціатив на уроках фізичної культури та у позаурочний час.
По завершеню наради в.о. методиста Ткачук Віталій привітав з наступаючими святами та побажав натхнення в роботі всім присутнім.

Переглядів: 902 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0