ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 23:45
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Листопад » 22 » Інформаційна кампанія ЗНО 2019
15:39
Інформаційна кампанія ЗНО 2019

Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти розпочав проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів, учнів (слухачів, студентів) професійно-технічних та вищих навчальних закладів, які в 2019 році здобудуть повну загальну середню освіту. Така зустріч відбулася і на Ізяславщині. Представник Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Ірина Ковальчук та представники Хмельницьких вузів 21 листопада в приміщенні Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» провели зустріч із учнями 11-х класів закладів освіти, батьківською та педагогічною громадськістю Ізяславського району.

Учням 11-х класів було роз’яснено порядок проведення реєстрації для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні та проінформовано про особливості проведення ЗНО-2019. Іриною Ковальчук було звернуто увагу на те, що в даному році не передбачено додаткового періоду на перереєстрацію учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться тестуванням з математики 21 травня та завершиться 13 червня тестуванням з хімії.

Для тих, хто бажає перевірити свої знання, буде надана можливість взяти участь у пробному тестуванні.

Участь у пробному тестуванні дасть можливість відчути атмосферу зовнішнього незалежного оцінювання та дізнатися про всі етапи його проведення.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО триватиме з 8 до 31 січня 2019 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

З правилами вступу до вузів в 2019 році присутніх ознайомили відповідальний секретар приймальної комісії Хмельницького національного університету Андрій Віталійович Мартинюк,  відповідальний секретар приймальної комісії Хмельницького університету управління та права Захарчук Віктор Миколайович, підполковник національної академії державної прикордонної служби України Петров Віктор Миколайович.

 

Переглядів: 248 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0