ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 14:32
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Грудень » 14 » Флеш-моб на підтримку моряків Військово-Морських Сил Збройних Сил України
08:17
Флеш-моб на підтримку моряків Військово-Морських Сил Збройних Сил України

Ізяславщиною  шириться флеш-моб, ініційований 7 грудня поточного року головою Ізяславської районної державної адміністрації, депутатом обласної ради Борисом Яцковим,  на підтримку моряків Військово-Морських Сил Збройних Сил України, які  були атаковані російськими військовими у нейтральних водах та віроломно захоплені у ворожий полон.

В експозиції «Вони захищали Батьківщину», яка присвячена землякам-учасникам Антитерористичної операції на сході України, в шкільному музеї Васьковецького НВК «ЗОШ І-ІІ ст., дитячий садок» села Васьківці Клубівської сільської ради  ще із 20 листопада 2015 року зберігається прапор Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Прапор, підписаний захисниками України, подарував учням закладу учасник АТО, боєць 56 бригади Андрій Михайлов, який та той час проживав в селі Васьківці. Сам прапор було передано колективу Васьковецького НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – дитячий садок» напередодні Дня Гідності та Свободи під час виховного заходу «Герої не вмирають». І з того часу він перебуває на почесному місці у тематичній експозиції шкільного музею.

Відгукнувшись на заклик голови районної державної адміністрації Бориса Яцкова, учнівський та педагогічний колективи Васьковецького НВК вирішили вивісити на приміщенні закладу поруч із Державним Прапором України подарований їм прапор Військово-Морських Сил Збройних сил України.

«Цим флеш-мобом ми висловлюємо підтримку нашим героїчним воїнам Операції об’єднаних сил, яких у нейтральних водах підступно атакував та полонив російський агресор. Ми переконані, що справедливість запанує і наші хлопці у найближчий час повернуться на Батьківщину до своїх родин, друзів, колег. Ми про них пам’ятаємо, не забуваємо і не залишимо самих у біді”, – зазначив директор закладу Ігор Довгалюк.

Також чимало учнівських колективів закладів освіти Ізяславського району записали відеозвернення  із словами підтримки захисників свободи, незалежності та територіальної цілісності України.

13.12.2018 р.

 

за матеріалами Васьковецького НВК

«ЗОШ І-ІІ ст. – дитячий садок»

Переглядів: 944 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0