ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 18:13
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Червень » 12 » Другий тиждень відпочинку у пришкільних таборах з денним перебуванням Ізяславського району
07:22
Другий тиждень відпочинку у пришкільних таборах з денним перебуванням Ізяславського району

Продовжується робота таборів відпочинку із денним перебуванням дітей, якій діють на базі Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№2, ліцей» ім.О.Кушінрука, Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 ім.О.Онищука, гімназія», Поліської ЗОШ І-ІІ ст..

Другий тиждень відпочинку пролетів досить швидко, закарбовуючи в пам’яті дітей найяскравіші моменти та емоції. Пропонуємо короткий огляд проходження відпочинку дітей у пришкільних таборах нашого району з 04 по 08 червня 2018 року.

П’ятий день відпочинку (04 червня) пройшов у пришкільних таборах  міста як День мистецтва. Ізяславський районний Будинок творчості дітей та юнацтва гостинно запросив наших вихованців на відкриті майстер-класи. Протягом дня діти ознайомилися з роботою гуртків, які діють в будинку творчості, продемонстрували свої художні здібності та фантазію. Окремі загони пришкільного табору «Світанок», що діє при Ізяславському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей ім. О.Кушнірука» провели день в Ізяславській ДЮСШ, де на дітей чекали заняття з волейболу, футбол, інтелектуальні ігри, заняття в тренажерному залі. Для дітей початкових класів пришкільного табору «Сонечко» Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 було організовано та проведно екскурсію до Ізяславської районної дитячої бібліотеки.

У пришкільному таборі «Світанок», що діє на базі Поліської ЗОШ І-ІІ ст.. педагогами-інструкторами була проведена робота щодо закріплення навичок із спортивного туризму, правил техніки безпеки під час туристичних походів та під час використання туристичного спорядження і правил пожежної безпеки. Під час перебування в таборі діти здобувають навички роботи із спортивним туристичним спорядженням, пересування через канатну переправу, встановлення туристичного намету, вправи із орієнтування на місцевості, тощо.

У шостий день відпочинку (5 червня) на базі Ізяславської ДЮСШ проходив День СПОРТУ під загальним гаслом «Швидше! Вище! Сильніше!». Відповідно до розкладу проведення спортивних ігор та естафет, для молодших школярів було організовано та проведено Веселі старти, для учнів 5-8 класів – футбол, волейбол, піонербол та шахи. Майже всі діти люблять спорт, адже – це здоров`я, сила та краса нашого організму, тому учні із задоволенням включилися у всі заходи, які пропонували їм вчителі та тренери. Приємно відзначити що День спорту  викликав інтерес не тільки у школярів, а й у вихователів, які також продемонстрували свої вміння під час гри у настільний теніс. Щирі емоції, теплі погляди та веселий сміх не вщухав протягом усього часу.

Сьомий день відпочинку (6 червня) найбільш особливим був для школярів літнього мовного табору «Промінь», який діє на базі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №5 ім. О. Онищуа, гімназія». Другий рік поспіль до табору приїжджає волонтер із Великої Британії Джозеф Вільямс. Протягом дня діти провели презентацію проектів "My dreams" ("Мої мрії") англійською мовою, які вони підготували напередодні. Також було проведено перегляд відеоматеріалів та мультимедійних презентацій, підготовлених учнями спільно з волонтером.

Для вихованців табору «Світанок», що діє при Ізяславському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей ім. О.Кушнірука» було провдено екскурсію до лісового господарства. Діти побачили, з чого починається ліс, наша зелена країна, як відбувається відбір та збереження насіння. Наступний етап – величезна домівка-парник. Приємні господарі-екскурсоводи відповіли на численні запитання допитливих школярів. Після такої екскурсії діти іншими очима будуть дивитися на наш зелений світ та дбати про навколишню природу та екологію.

Школярі пришкільного табору «Сонечко» Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 залишись на хвилі спорту. Сповнені азартом і натхненням від попереднього дня діти випробовували свої сили у турнірі з настільного тенісу. Для окремих загонів табору було проведено конкурс співучих талантів.

Восьмий день відпочинку (7 червня) проходив по-особливому цікаво в кожному таборі. Діти та їх вихователі із табору «Сонечко» Ізяславської ЗОШ І-ІІІ № 1 відвідали виробничі потужності ПП «Ізяславська швейна фабрика». На підприємстві діти побачили як виготовляється одяг, які машини використовуються у виробничому процесі. Також школярі відвідали ДП «Ізяславське лісове господарство»,  де мали можливість оглянути розсадник декоративних рослин, які вирощуються на підприємстві, та побачити як вирощуються сажанці ялини, сосни та модрини японської.

У таборі «Світанок», що діє при Ізяславському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 проходив День танцю. Діти із задоволенням проводили час в районному Будинку творчості, де організатори підготували та провели цікаве шоу з танцями. Всі охочі дітлахи мали змогу показати свою артистичність на сцені. Глядачі підтримували їх щирими оплесками.

Вихованці табору «Промінь» Ізяславського НВК №5 разом із волонтером здійснили поїздку до районного туристсько-краєзнавчого наметового табору «Січ», який діє на базі Великорадогощанської ЗОШ І-ІІ ступенів. Тут на школярів чекала захоплююча екскурсія до краєзнавчого музею, подолання смуги перешкод, показові виступи та змагання учасників табірної зміни.

Дев’ятий день відпочинку (8 червня) у таборі із денним перебуванням Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей» ім. О. Кушнірука був особливим, організаторами літнього відпочинку було проведено ДЕНЬ ЛИПОВОГО ЧАЮ. Всі знають про цілющі властивості такого чаю, саме тому вихователями табору було вирішено зібрали вдосталь липового цвіту, щоб діти взимку менше хворіли та мали гарний імунітет. Також для частини дітей з табору в цей день було організовано захопливу подорож до зоопарку у м.Рівне, а для тих хто залишився в Ізяславі було організовано захопливий пікнік на лоні природи із захопливими іграми та смачним частуванням.

У таборі «Сонечко» Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 проходив День танцю. Для школярів у Будинку творчості дітей та юнацтва педагоги – організатори майстерно провели танцювальний флешмоб. Діти отримали море задоволення і незабутніх вражень від даного заходу.

Табір «Промінь» Ізяславського НВК №5 організував екскурсію до дендрологічного парку "Шепетівський". На школярів чекав ряд захоплюючих подій: кінологічний фрістайл, майстер-класи з лозоплетіння, писанкарства, робота з природними матеріалами, огляд зоологічного куточка та виставка кімнатних рослин.

Відпочинок у пришкільних таборах з денним перебуванням дітей продовжується. Попереду ще один тиждень захоплюючих подій та цікавих звершень наших вихованців, про які ми повідомимо по закінченню роботи таборів.

Фотогалерея

Переглядів: 352 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0