ГоловнаРеєстраціяВхід Ср, 24.04.2024, 07:38
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Травень » 18 » До колег у Шепетівку
10:49
До колег у Шепетівку

16 травня 2018 року відбулася зустріч  педагогів — організаторів Ізяславщини та міста Шепетівка. Традиційно та креативно, використовуючи ІТ-технології розповіли про свою роботу педагоги — організатори м. Шепетівка. Об'єднавшись у групи всі ми стали учасниками тренінгу,  який провели Олена Колотова та Юлія Панчук, психологи позашкільних закладів. Працювали із асоціативним картками “Креатив”, гумками малювали “Будинок щастя”, аналізували свій власний  стан, обмінювалися враженнями, думками. 
    Зустріч відбувалася на базі Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Педагогам — організаторам була проведена екскурсія виставковими залами, профільними кабінетами та музеями закладу, та дендропарком, який знаходиться на територї ЦЕНТУМ м. Шепетівка. Олена Іванівна Колотова, керівник гуртка закладу,  провела майстер клас із виговлення ляльки — мотанки “Мандрівниця”. Фото на память та позитивні емоції, а ще переконання щодо закладу юних натуралістів Шепетівки варто привезти  своїх вихованців — так завершилася наша зустріч. 
    За ініціативу та організацію зустрічі вдячні Тетяні Петрівні Сокальській, (методисту Шепетівського методичного кабінету),  Тетяні Леонідівні Манійчук (директору закаладу), Олені Володимирівні Філюк(заступнику). І радо запрошуємо на зустріч до нас,  на Ізяславщину.

Фотогалерея

Методист Хмиз Л.І.

Переглядів: 325 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0