ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 21:27
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Січень » 23 » Дитяча країна Різдва
15:44
Дитяча країна Різдва

19 січня, в день великого свята Водохреща в Ізяславському Будинку творчості Дітей та юнацтва пройшло велике свято дитячої творчості під назвою «Дитяча країна Різдва».
Глядачі, що завітали на це свято мали змогу побачити виставку творчих робіт, виготовлених руками гуртківцями закладу, а також побачити велику концертну програму, ведучою якої була майбутня випускниця Будинку творчості Дарина Петрученко.
Програма розпочалась з фольклорної композиції «Різдвяні привітання», яку підготували педагоги закладу разом з вихованцями вокального,театраль-ного гуртків та гуртка «Ляльковий театр».
Під час концерту прозвучало багато пісень, які прозвучали у виконанні вихованців вокального гуртка (кер. А.Бухонко, акомп.Т.Бернадська), учасники театрального гуртка «Дзеркало+» представили уривок з казки «12 місяців» та інсценізацію вірша «Різдво». Гарний настрій свята підтримали танцювальні колективи «Сяйво» (кер.Н.Лавринюк) та «Престиж» (кер.Л.Онищук) своїми ліричними та запальними танцями.
Святкова програма завершилася виконанням пісні «Україна колядує» з репертуару Ірини Федишин, яку виконала керівник вокального гуртка Анастасія Бухонко разом зі своїми вихованцями.
Фотогалерея

Переглядів: 269 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0