ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 21:09
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Вересень » 6 » День знань у оновленій Кунівській ЗОШ
08:58
День знань у оновленій Кунівській ЗОШ

 

 1 вересня 2017 року Кунівська ЗОШ І-ІІІ ступенів зібрала у святковому залі жителів не тільки Кунева та сусідніх сіл, бо нагода була поважна – початок не лише нового навчального року, але й відкриття відремонтованої школи.  
   Минулий навчальний рік змусив понервувати працівників школи, батьків та учнів, оскільки школа потребувала серйозного ремонту. Саме завдяки батькам було привернуто увагу районного керівництва до цієї проблеми, в результаті чого були виділені кошти на капітальний ремонт. Роботи почалися ще до закінчення навчального року, однак певний песимізм панував до того часу, доки ремонт не взяв під особистий контроль голова Ізяславської РДА Яцков Б.О.. Хід робіт щоденно моніторили начальник відділу освіти, молоді та спорту Пилипчук В.В. та спеціалісти відділу. 
   День знань учні Кунівської ЗОШ зустріли в оновленому приміщенні: школа виблискувала червоним дахом, який видно з усіх куточків села,  з натяжними стелями, з осучасненою підлогою, з новим водовідведенням, відмощенням. Виконано величезний об’єм робіт в школі та біля школи. У цьому заслуга,  насамперед, техперсоналу, вчителів, батьків.
   Адміністрація закладу, трудовий, учнівський та батьківський колектив дякують всім, хто допомагав матеріально, підтримував морально, хто керував,  спрямовував, виконував ремонт, хто слідував біблійній істині: «Не збідніє рука, що дає»   
   Вітаємо всіх зі святом, бажаємо всім шкільним колективам району зустрічати 1 вересня в оновлених школах!

За матеріалами Кунівської ЗОШ

Фотогалерея

Переглядів: 311 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0