ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 29.03.2024, 07:13
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Червень » 14 » День туризму в таборі «Світанок», що функціонує на базі Поліської ЗОШ І-ІІ ст.
14:53
День туризму в таборі «Світанок», що функціонує на базі Поліської ЗОШ І-ІІ ст.

    14 червня 2018 року таборі «Світанок» на базі Поліської ЗОШ відбулось чудове свято – День туризму. Хто такий турист? Це людина, яка любить подорожувати, відкривати нові далі. Це людина, яка понад усе любить свій рідний край, свою землю. Яка надає перевагу голубому шатру неба над тіснявою міських квартир. Туристи – найщасливіші люди, адже вони чують мелодію сосни, знайомий голос вогнища, біля якого живе дзвінка юність, вимірюють життя кілометрами, а не квадратними метрами.
 

    Відкриття свята розпочалось із загального шикування школярів, вчителів та гостей табору. Для усіх присутніх пролунала святкова пісня «Літо золоте» у виконанні учениці школи Поварчук Вікторії. З привітальним словом та найщирішими побажаннями до школярів та керівництва табору звернувся завідувач сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Віталій Ткачук. День туризму проходив під загальним девізом: «Лінь, тугу – відганяйте! Мандруйте! Рідний край пізнавайте! Зі мною нових зустрічей чекайте!».
 

    Для дітей табору було організовано і проведено змагання зі спортивного туризму. В змаганнях брали участь дві команди під назвами «Капітошка» та «Орлята». Відповідно до плану, учасники пройшли досить багато різноманітних конкурсів, а саме: «Представлення команд», «Розминка капітанів», «Розминка команд», «Зберись в похід», «Розпали багаття», «Бівуак туриста», «Турист завжди тропу знайде», «Теоретики», «В’язання вузлів», «Топографічний диктант», «Медична допомога», «Спуск, підйом, канатні переправи», «Орієнтування». Даний захід проводився з метою: сприяти залученню школярів до систематичних занять туризмом; згуртувати дітей в єдину команду, об’єднавши усіх її учасників єдиною творчою діяльністю; залучати учнів до творчої діяльності, впливати на особистість дитини; закріпити набуті туристичні знання, уміння та навички; розвивати фізичні якості: силу, швидкість, витривалість, гнучкість; пропагувати здоровий спосіб життя. Веселі пригоди туристів закінчилися, але в серці кожного ще довго житимуть спогади про чудово проведений час, пережиті емоції та щирі почуття.

Фотогалерея

Переглядів: 342 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0