ГоловнаРеєстраціяВхід Вт, 14.05.2024, 19:29
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Червень » 6 » День Спорту
07:17
День Спорту

5 червня 2018 року на базі Ізяславської ДЮСШ проходив День СПОРТУ для учнів пришкільних таборів нашого району. У заході взяли участь такі  табори: «Світанок» Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, ліцей» ім. О. Кушнірука, «Промінь» Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 ім. О. Онищука, гімназія» та «Сонечко» Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Урочисте відкриття дійства розпочалось із загального шикування таборів відпочинку на футбольному полі стадіону. З привітальними словами до усіх присутніх виступила спеціаліст сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Пирогівська та оголосила, що День спорту проходить під гаслом «Швидше! Вище! Сильніше!». Також з вітальними словами та розкладом проведення спортивних ігор та естафет виступив інструктор – методист Ізяславської ДЮСШ Дмитро Дукач. Для молодших школярів було заплановано проведення Веселих стартів, для учнів 5-8 класів – футбол, волейбол, піонербол та шахи.

Після відкриття заходу усіх школярів було розподілено на групи відповідно до видів спорту, в яких вони бажали взяти участь. За кожним видом спорту були закріплені відповідальні за проведення вчителі фізичної культури закладів загальної середньої освіти та теренри-викладачі ДЮСШ, а саме: 

Футбол – Нечай Валентин Анатолійович.

Волейбол та піонербол – Дорошенко Андрій Михайлович та Дукач Дмитро Володимирович.

Шахи –Цимбалюк Сергій Адамович.

Веселі старти – Калашнік Лариса Василівна та Мазуренко Оксана Миколаївна.

        Майже всі діти люблять спорт, адже - це здоров'я, сила та краса нашого організму, тому учні із задоволенням включилися у всі заходи, які пропонували їм вчителі та тренери. Щирі емоції, теплі погляди та веселий сміх не вщухав протягом усього часу.

        Після проведення ігор та естафет школярі мали можливість оглянути всі відділення спортивної школи та спробувати свої сили у виконанні різних вправ.

       Приємно відзначити що День спорту викликав інтерес не тільки у школярів, а й у вихователів, які також продемонстрували свої вміння під час гри у настільний теніс.

       Організатори заходу висловлюють подяку усім вчителям фізичної культури закладів загальної середньої освіти та тренерам-викладачам Ізяславської ДЮСШ за допомогу в організації та проведенні Дня спорту!

Фотогалерея

Переглядів: 343 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0