ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 19.04.2024, 12:52
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Липень » 17 » Черговий тур чемпіонату Ізяславщини з футболу серед дорослих
15:48
Черговий тур чемпіонату Ізяславщини з футболу серед дорослих

У рамках відзначення 28-ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України відбувся черговий тур чемпіонату Ізяславщини з футболу серед дорослих.

Змагання відбулися на стадіоні с.Теліжинці. Метою змагань слугує розвиток в колективах фізичної культури і спорту та виховання патріотизму та поваги до державних символів України.

Завдяки зусиллям місцевого палкого прихильника футболу Віктора Риголя було створено належні умови для проведення футбольного поєдинку.

Відкриваючи матч, із вітальним словом виступив завідувач сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віталій Ткачук.

Турнір на зеленому газоні зібрав 4 команди із сіл Теліжинці, Путринці, Ліщани та міста Ізяслав.

У впертій боротьбі за перемогу гравці кожної команди використовували не тільки весь свій технічний і тактичний арсенал, але і вміння відчувати партнера. А вболівальники бурхливо реагували на кожне вдале «прокидання» і забитий у ворота м’яч.

Цього разу у сутичках зустрілись команди с.Теліжинці та с.Путринці, які зіграли із рахунком 8:3 на користь с.Теліжинці. Також захоплюючим був футбольний поєдинок між командами с.Ліщани та м.Ізяслав, де в надзвичайній боротьбі виграла команда с.Ліщани із рахунком 3:2.

Учасники змагань показали глядачам захоплюючу гру та продемонстрували власну майстерність, а також спортивний дух та волю до перемоги.

Подібні спортивні заходи - відмінна можливість для кожного перевірити свої сили і довести вміння домагатися поставлених цілей.

Переглядів: 302 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0