ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 01:02
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Січень » 17 » Чемпіонат Ізяславського району з волейболу серед чоловіків
09:33
Чемпіонат Ізяславського району з волейболу серед чоловіків

14 січня 2017 року у м. Ізяслав, за ініціативи сектору молоді та спорту спільно з Ізяславською ДЮСШ було організовано та проведено  Чемпіонат Ізяславського району з волейболу серед чоловіків. У змаганнях прийняли участь 9 команд, які були поділені на дві групи. Змагання проходили у двох спортивних залах, де учасники виборювали право змагатися у фіналі. Суддівство забезпечили головний суддя змагань – Дукач Д.В., суддя Голик В.С., суддя Лобачук М.М., секретар Калашнік В.А., секретар Калашнік Л.В.

Красиві, змістовні ігри показали учасники першої групи: с. Клубівка,  с. Мислятин, с.Більчинка, м. Ізяслав ІІ та не менш цікаві другої групи – м. Ізяслав І, с. Михля, с .Радошівка, с. Білогородка та с. Васьківці.

         Непередбачуваністю та інтригами характеризувалися змагання в півфіналі, де третє місце посіла команда с. Мислятин, обігравши команду  с. Михля з рахунком 2:1 по партіях.  Особливо напружено проходила фінальна гра, де зустрілись у протистоянні  команди с. Клубівка та м. Ізяслав. У підсумку перше місце посіла команда м. Ізяслав, яка виборола перемогу з рахунком 1:2 по партіях, посунувши минулорічного чемпіона на другу сходинку.

        Як і під час нещодавно проведеного турніру з волейболу, присвяченого пам’яті тренера Ізяславської ДЮСШ О.М. Кожевнікова, трибуни були заповнені глядачами та вболівальниками, які своєю активною та емоційною підтримкою надихали спортсменів на яскраву та запеклу боротьбу.
       По закінченню змагань переможців було нагороджено грамотами Ізяславської ДЮСШ та кубком відділу освіти, молоді та спорту.

 

Переглядів: 296 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0