ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 07:02
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Січень » 26 » Cемінар педагогів-організаторів
13:30
Cемінар педагогів-організаторів

"Ніхто не вчить маленьку людину: "Будь байдужим до людей, ламай дерева, попирай красу, вище за все став своє особисте. Все діло в одній, в дуже важливій закономірності морального виховання. Якщо людину вчать добру – вчать уміло, розумно, вимогливо, в результаті буде добро. Вчать злу (дуже рідко, але буває і так), в результаті буде зло. Не вчать ні добру, ні злу – все одно буде зло, тому що і людиною її треба зробити."

                                                                                                                                                                         В. О. Сухомлинський

 

            Одним із основних завдань сучасної школи є формування у дітей загальнолюдських духовних цінностей та орієнтирів. Серед них – доброта, любов до ближніх, повага до навколишніх. Сьогодні стає очевидним, що будь-які порушення або відсутність культури поведінки, її моральних норм, негативно відбиваються на моральному та емоційному стані суспільства, його фізичному та психічному здоров`ї. Тому саме духовно – моральне виховання стало темою семінару педагогів – організаторів загальноосвітніх навчальних закладів району, який відбувся 25 січня 2017 року на базі районного Будинку творчості дітей та юнацтва.

            Працюючи в групах педагоги – організатори з’ясовували сутність духовно – морального виховання, його структуру, систему цінностей які є основою  вихованого процесу. Із системою роботи навчального закладу щодо формування загальнолюдських духовних цінностей поділися Діана Вікторівна, педагог-організатор Ріпківського НВК. Методист Хмиз Л.І. ознайомила із змістом  навчального посібника Беха І.Д. «Особистість у просторі духовного розвитку».

            Ткачук В.О., завідуючий сектором молоді та спорту,  звернувся до присутніх із пропозицією провести КВК серед учнівської молоді, ознайомив із змістом програми. Районний КВК стане підготовкою до зустрічі команд КВК Ізяславського, Білогірського, Шепетівського, Славутського районів у лютому місяці.

            Наприкінці семінару відбулося обговорення  проведення благодійної акції «На дворі Різдво, даруй добро». До педагогів – організаторів звернувся настоятель храму св.вмч. та цл. Пантелеймона та храму святого Миколая митрофорний протоієрей о.Володимир Ковальчук, який подякув за підтримку в організації поїздки у зону АТО. Педагоги – організатори Радошівської та Кунівської шкіл передали благодійні кошти, зібрани учнівським та педагогічним колективами. Всі навчальні заклади долучилися до акції – підготували теплі речі, солодощі, чай, каву; а на день відправки, 30 січня 2017 р., готують вареники.

Переглядів: 319 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0