ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 29.03.2024, 17:51
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Вересень » 21 » Будинок творчості дітей та юнацтва розпочав новий творчий сезон
07:54
Будинок творчості дітей та юнацтва розпочав новий творчий сезон

   15 вересня гостинно відкрив свої двері для нового 2017/2018 навчального року Ізяславський районний будинок творчості дітей та юнацтва «Веселка»  для усіх дітей, які бажають творити, майструвати, пізнавати світ, дружити та радіти дитинству. У цей день, хто прийшов до закладу  вперше, поводився трохи боязко – нове завжди викликає острах, а досвідчені вихованці раділи зустрічі зі старими друзями, згадували набуті навички за минулі роки, а також зав'язували нові знайомства.
   Урочиста яскрава подія розпочалась з холу, де було розгорнуто виставку дивовижних робіт гуртківців декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва під назвою «Творчість дитяча не має меж».
   А також для всіх присутніх гостинно розчинились двері великої концертної  зали, в якому розпочалося велике святкове дійство.  Глядачів  із початком нового начального року привітала заступник директора Будинку творчості Тетяна Лех, побажавши всім  творчого натхнення у досягненні нових горизонтів творчості. А вокальні колективи закладу продемонстрували  присутнім свої незабутні номери.
   Під час свята було урочисто представлено для тих, хто бажає влитися у велику творчу сім’ю, ціле гроно талановитих педагогів, які з року в рік успішно навчають своїх вихованців кожен своєму мистецтву.
   Районний будинок творчості дітей та юнацтва вносить і свій посильний внесок у справу освіти дітей, розвиваючи їхні таланти, допомагаючи їм опановувати багатогранний світ культури і мистецтв. Адже районний будинок творчості – це Центр творчості юних. Це цілий світ – багатогранний, яскравий, наповнений звуками і фарбами, спілкуванням, натхненням і творчим пошуком.
   Після завершення свята діти, батьки, гості поспілкувалися із керівниками гуртків, які розповіли про плани на майбутнє, про організацію проведення занять, тощо.  

Переглядів: 447 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0